LS – Lag- og Samlagsskyting

Oslos seniorer tok Ese-bronse. Veteranlaget var innertiere fra pallen. Et rent Østrelag utgjorde ungdomslaget.

Link til LS-resultatene: LS – resultater

Samlagsskytingen for seniorene ble svært spennende. Nils Thomas Valand ga Oslo en glimrende start 100p, og Oslo var i tet som ett av to lag med 100p. Rasmus Lillekvelland (Nordstrand) fulgte opp i samme stil med 99p og Oslo lå nå i en klar tet sammen med Åsane/Hordvik, som også kun hadde tapt 1p. Tobias Lillekvelland (Nordstrand) skjøt 3. etappe og han kunne skuffet se at det ble 94p. Oslo holdt likevel en 3. plass, 1p etter Fosen og hele 5p etter Åsane /Hordvik. Bjarne Muri skjøt siste etappe og presset er gjerne tøffest når det hele skal avgjøres. Bjarne syntes selv at skytingen var rufsete, men Bjarne imponete. Det ble 97p, med en skikkelig “stang-ut” serie, alle nierne var 9,9. Med det skjøt han Oslo i tet før de to siste skivene ble anvist. Selv om Åsane/Hordviks skytter gjorde det noe spennende med flere niere, så forble plasseringene for de tre beste lagene uendret. Oslo endte på en flott 3. plass, 1p etter Fosen og 2p etter Åsane/Hordvik.

I veteranskyting åpnet Øivind Mørk meget godt med 100p. Birk Jan Oftedal (Østre Bærum) fulgte opp med 99p og Oslo var med i tetkampen før V55-etappene. De ble skutt av Arne Grøtting og Christer Malm. Arne fikk en meget god samling, men den satt noe lavt og det ble 98p. Christer avsluttet med en kjempeserie på 100p med ni innertiere. Det var meget jevnt et lag skjøt 398p og Oslo var ett av hele ni samlag med 397p. Etter rangering ble det 5. plass, med tre innertiere opp til pallen.

Et rent Østrelag utgjorde ungdomslaget. Amalie Mortensen Torbal (R) åpnet med 99p, videre skjøt Simen Sanne (ER) 96p, Tobias Mortensen Tobal (J) 95p og Stian Stafsberg Klyve (J) avsluttet med 99p. Dette ga en fin erfaring og 37. plass.

I lagskytingen skal laget bestå av to kl. 3-5 -skyttere og to fra de andre klassene. Det er de som har de beste poengsummene som skal delta. Laget vårt besto av Øivind Mørk (V73), Inga Kvam (J), Bjarne Muri (kl. 5) og Nils Thomas Valand (kl. 5). De to første skjøt 10 ligg på 100m og de to siste ett kl. 3-5 grunnlag på 200m. Vårt lags resultater ble meget jevne. Inga og Nils Thomas skjøt 97p, mens det ble 98p på Øivind og Bjarne.

Samlagsskyting – kl. 3-5

 • 3. Oslo 390
  Nils Thomas Valand 100
  Rasmus Lillekvelland (Nordstrand) 99
  Tobias Lillekvelland (Nordstrand) 94
  Bjarne Muri 97

Samlagsskyting – veteran

 • 5. Oslo 397
  Øivind Mørk 100
  Birk Jan Oftedal (Østre Bærum) 99
  Arne Grøtting 98
  Christer Malm 100

Samlagsskyting – ungdom

 • 37. Oslo 389
  Amalie Mortensen Torbal 99
  Simen Sanne 96
  Tobias Mortensen Torbal 95
  Stian Stafsberg Klyve 99

Lagskyting

 • 27. Oslo Østre 390
  Øivind Mørk 98
  Inga Kvam 97
  Bjarne Muri 98
  Nils Thomas Valand 97
%d bloggere liker dette: