Viken II bane 2018

Arne Grøtting vant V55 for niende gang!! Amalie Mortensen Torbal (R) og Emma Trapper Pedersen (J) tok ungdomsmedalje. I kl.3-5 ble det stjerne på Nils Thomas Valand, Helge Norberg og Kurt Eirik Bekkevold. Stein Heggen tok sølv i V55.

Viken II er over. Stevnet ble gjennomført med 461 deltagere og vi hadde med 31 skyttere. De sto for mange flotte resultater.

Som vanlig hadde vi størst forhåpninge i V55 og vi kan trygt si at de innfridde. Stein Heggen og Arne Grøtting skjøt godtinnledningsvis og fikk en så god ledelse, at mye skulle gå galt hvis Østre ikke skulle få seieren. Stein skjøt 247p, mensArne hadde 245p. De neste skytterne kom på 243p og der hadde vi også Christer Malm. Stein var naturlig favoritt, men gangpå gang, så viser det seg at Arne får ut sitt beste i slike situasjoner. Han skjøt feilfrie 100p, når Stein var noe uheldigmed marginene, stakk Arne av med seieren. Sten tok en klar 2. plass etter 97p. Dette var Arnes niende seier i V55 i VikenII – bane!! Stein har forøvrig fire seire og de to har vunnet V55 i 13 av de 14 siste mesterskapene. Christer skjøt forøvrig98p og ble nr. 5 med 341p. Hans O Kveli var kvalifisert til finalen med 241p, men stilte ikke.

I ungdomsklassene tok vi to medaljer. Amalie Mortensen Torbal var vår eneste i kl. R. Hun skjøt solide 246p innledningsvisog tok en delt 4. plass. Amalie taklet finalen på beste måte og skjøt en av klassens beste finaler med 99p og seks innertiere.Det ga avansement til en flott 2. plass og ungdomsmedalje.

Vi hadde med fem i kl. J. Emma Trapper Pedersen overrasket kanskje og slo til med 249p. Det mener vi er ny pers. To skyttereskjøt 250p og Emma ble rangert sist av de syv med 249p. Jonas Hofslund og Stian Stafsberg Klyve kvalifiserte seg også forfinale med hhv. 247p og 246p. Inga Kvam og Tobias Mortensen Torbal var ikke langt unna finale med hhv. 245p og 244p. Emmahar ikke konkurrert mye i år og da må vi si at det var imponerende at hun skjøt 100p i finalen. Med seks innertiere ble det7. plass og ungdomsmedalje. Jonas ble nr. 16 etter 99p i finalen, mens Stien skjøt 98p og endte på 20. plass.

I kl. ER hadde vi med tre skyttere. Simen Sanne har forbedret seg jevnt og trutt og viste det med flotte 249p og 10. plassinnledningsvis. Hans Robert Gaarder skjøt 246p og ble også kvalifisert for finalen. Jonas Ingebo skjøt 242p. Simen skjøt godti finalen, men ett skudd glapp ut og det ble 99p og 13. plass. Medaljesjansen forsvant også, men Simen kan si seg godt fornøydmed innsatsen. Hans Robert stilte ikke i finalen.

Våre kl. 3-5-skyttere var et stykke unna å imponere innledningsvis. Fire av våre kvalifiserte seg riktignok til finale, mendet ble ett stykke unna teten. Helge Norberg og Nils Thomas Valand gjorde det med å skyte 242p, mens Kurt Eirik Bekkevoldog Tore Johansen skjøt 240p. Det var lite å si på finaleinnsatsen. Nils Thomas og Kurt skjøt 100p, mens det ble 98p på Helge.For Nils Thomas ga det avansement til 9. plass, mens Helge ble nr. 18 og Kurt nr. 19. Tore stilte ikke i finalen. Sondre Ravnangerkvalifiserte seg til u20-år finalen, men arrangørene var rause med plassene. Sondre hadde 234p og det var 11p opp til lederen.Det er forståelig at Sondre ikke stilte.

Christian Ytterhaug Sæther skyter få stevner i kl. 2 i året, men Viken II får han med seg. Innledningsvis ble det 238p og6. plass. Hans skjøt en brukbar finale på 96p og avanserte til en fin 4. plass. Litt bittert var det kanskje å se at det kunvar en innertier opp til medaljeplass, men det tror Christian ikke tok så tungt. Han har tross alt vunnet kl. 2 tre gangerfør.

Kort oppsummert, så kan vi si flott innsats, med med mange medaljer/stjerner godt fordelt på ungdom, senior og veteran!!

resultater

%d bloggere liker dette: