Nordisk mesterskap

Nils Thomas Valand ble nr. 6 i feltskytingen og var med på laget som vant feltskytingen. På banen ble det 12. plass og enny lagskytingsseier. KORRIGERT: Nils Thomas var også med på lagseieren i felthurtigskyting.

Nils Thomas Valand ble også i år tatt ut til Nordisk mesterskap som ble arrangert i Kongsberg.

Mesterskap startet med en konkurranse i liggende skyting, men 15-skudd innledende og 10-skudd finale. Desimaler var tellende.Nils Thomas skjøt 156,9p og ble nr. 28. Han var 1,4p fra 15. plassen, som ga finale.

I baneskytingen skytes det 25-skudd innledende med en klasse og 10 ligg. Alle skyter finale, som er et grunnlag. Nils Thomasskjøt 243p og lå på 20. plass innledningsvis. Nils Thomas skjøt en av de aller beste finalene med 99p og avanserte til 12.plass. Han ble også tellende på laget som vant lagskytingen suverent. En flott plassering og fra resultatene så ser vi atforbedringspotensialet er på liggende skyting. Fire av poengene gikk tapt på liggende.

I feltskytingen som var en 42-skudd runde fikk Nils Thomas en flott 6. plass. Han skjøt meget gode 40/17, i en runde hvorkun vinneren hadde 42 treff. Naturlig nok så var han også med på laget som vant lagskytingen.

KORRIGERT: I felthurtigskytingen ble Nils Thomas nr. 9 innledningsvis med 10,00. Dette ga avensement til semifinalen (de tibeste) og plass på laget som vant lagskytingen. I semifinalen ble det 13,63 sek og Nils Thomas ble nr. 10.

Nils Thomas kan si seg godt fornøyd med innsatsen.

Nordisk mesterskap: hjemmeside resultater – bane resultater – felt

%d bloggere liker dette: