LS 2018

LS – Skogsløp

Christer Malm ble nr. 2 i V55. Vetle Skagmo ble nr. 4 i kl. R

Vi har ni spreke skyttere i laget. Det var i hvertfall antallet som deltok i NM i skogløp. Utgangspunktet var resultatene fra feltrunden. Det ble sagt at løypen var ganske tung, siden den gikk gjennom en myr.

Christer Malm tok en flott 2. plass i V55, etter at han tapte en sekundstrid. Christer endte kun 4 sekunder etter vinneren. En flott prestasjon var dte uansett. I kl. R ble det en god 4. plass på Vetle Skagmo. Den klarte han med god margin og ble belønnet med beger. Vi hadde med fire i seniorklassene. Endre Hagelund fikk best tid og ble nr. 7 i senior B. Nils Thomas Valand var kun sekunden dårligere enn Endre, og ble nr. 11 i senior A.

I dameklassene hadde vi med Jorunn Ospedal Vallestad i senior A og Amalie Mortensen Torbal i kl. R. De tok hhv. 10. og 13. plass.

%d