Blakerfelten

Sverre Brovoll vant grovfelten. Stian Stafsberg Klyve vant kl. EJ. Retting av en tidligere forglemmelse: Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. R i Trøgstad.

Blaker artikkel resultater

Vi hadde med ti skyttere på grovfelten og en på finfelten. Blaker hadde laget en flott løype. Hovedrunden hadde to kjente og tre ukjente hold, mens finalen som vanlig var ukjent. Det så meget bra ut etter 30-skudden, med de tre første plassene i kl. 5. Nils Kåre Midtflå var best med 30/20, Sverre Brovoll og Lars Bugge hadde 30/18. I tillegg skjøt Kurt Eirik Bekkevold 29 treff.

Sverre fullførte finalen med samme feilfrie skyting og tok seieren på rangering med 42/22. En flott seier i det som ofte er det mest krevende åpne stevnet. De andre ovennevnte endte alle på 38 treff. Der fikk de selskap av Nils Thomas Valand som hadde 26 + 12 treff og Henrik Oppen med 27 + 11 treff. Alle plasserte seg i en fin rekke med Nils Kåre på 19. plass, Lars ble nr. 20, Kurt nr. 21, Nils Thomas nr. 22 og Henrik nr. 23.

I lagskytingen var ikke lagoppsettet helt optimalt, våre to lag ble nr. 2 og 3. Men det må sies at med den brede og gode troppen vi har, så er det vanskelig å plukke ut de beste på forhånd.

Stian Stafsberg Klyve skjøt i kl. EJ. Han endte på respektable 35 treff og det holdt til seier i klassen. Han var noe på etterskudd etter 30-skudden, men en god finale med ni treff sikret seieren. Så Stian hadde en flott helg med to seire (Damenes pokal og denne)

Simen Havik Samdal var vår representant på finfelten. Han ble nr. 6 i kl. R med 26 treff. MEN, vi må også rette opp i en stygg forglemmelse fra Trøgstadfelten. Det leste vi ikke resultatlistene godt nok og overså at Simen tok en flott 3. plass i kl. R. Der skjøt han 28 treff og tok den siste pallplassen på rangering.
Resultater Trøgstad

%d bloggere liker dette: