Åpne feltstevner 2019

Fløyterstevnet felt

Endre Hagelund ble nr. 2 på grovfelten. Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 2 i felthurtigskytingen.

Som vanlig arrangerte Nordre Land full feltpakke sammen med deres banestevne. Felten var ikke en del av Våpensmia cup. Vi hadde med åtte deltagere på grovfelten og en på finfelten. Det var ikke en av våre mest typiske feltskyttere som gjorde det best, snarere den som heller mest til den andre retningen – luft og match. Endre Hagelund slo nemlig til med fullt hus. Det var kun to skyttere som klarte det. Endre måtte se seg slått på rangering, men han kan være meget godt fornøyd med innsatsen. Det ble også sagt fra arrangøren at han skjøt under noe av de vanskeligste forholdene under stevnet.

Nils Thomas Valand skjøt også godt med 40/12 og 17. plass. Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 19 med 39/23. På finfelten ble Øivind Mørk nr. 12 i V73 med 32/20.

Nordre Land hadde fått på plass en ny arena for felthurtigskyting med duell skiver. Kurt var selvfølgelig en som prøvde seg. Han ble nr. 2 med den gode tiden 7,14 sek. Eirik Kristiansen og Jorunn O. Vallestad prøvde seg også. De fikk hhv. tidene 12,07 sek og 17,67 sek.

I Stangskytingen ble Eirik vår beste med 22 treff og 10. plass. Kurt skjøt også 22 treff, men hadde færre treff på langholdet. Jorunn skjøt 16 treff. Nils Thomas prøvde seg også og han skjøt 17 treff.

Resultater: link til web link til doc

%d