Feltstevner uke 14

Nils Thomas Valand vant Gjøvikfelten.

Vi har hatt tre skyttere på tur til Opland og feltstevnene til Gjøvik & Brusveen og Vestre Toten.

Nils Thomas Valand var en av syv skyttere som skjøt fullt i Gjøvikfelten. Med hele 25 innertreff vant han stevnet. Arrangøren lar forrige års stevnevinner sette opp det siste holdet. Neste år blir siste hold kalt “Nils Thomas Valands hold”. Tore Johansen skjøt 28 treff og ble nr. 18. Sverre Brovoll ble nr. 49 med 25 treff.

I Totenfelten til Vestre Toten ble Sverre vår beste. Han var best av skytterne med 29 treff og ble nr. 12. Tore hadde også 29 treff og ble nr. 16. Nils Thomas skjøt 25 treff og ble nr. 34.

Tore har også vært på salgstur til Evje og Hornes sitt Myrkongestevne og skjøt også stevnet. Han hang brukbart med til det siste holdet, men der ble det mange skudd i feil skive. Det endte et godt stykke ned på resultatlisten med 30/15 (maks var 37 treff).

Resultater:   Gjøvik og Brusveen    Vestre Toten      Evje og Hornnes

%d bloggere liker dette: