Raumnesfelten

Sverre Brovoll vant Raumnesfelten. Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 4. Det ble 2. plass i lagskytingen eller blir det kanskje seier.

Vi hadde med 10 skyttere i Raumnesfelten. Alle skjøt grovfelt. Det var en noe vindfull og våt dag. Det var til tider vanskelig å lese vinden og vindkastene dro også i knestillingen på det verste. Eksempelvis så skrudde våre 2 knepp til venstre, 0 eller 2 knepp til høyre, på det samme holdet i det samme laget.

Den som behersket dette aller best var Sverre Brovoll. Han var den ene av kun to som skjøt fullt og jan vant ¨på rangering med en innertier. Kurt Eirik Bekkevold tapte kun ett treff på et langhold – B65 kne på 500m. Med 22 innertreff ble han rangert til 4. plass. Eirik Kristiansen skjøt 27/12 og ble nr. 5 i kl. 4. I V55 ble Stein Heggen nr. 5 med 26/7.

Denne resultatoppsummeringen er basert på bilder som Raumnes har lagt ute på sine resultatsider, så vi får kalle disse uoffisielle. Vi finner for eksempel ikke Arne Ånneland på listen og han var til stede. I lagskytingen så står vårt 2.lag som nr. 2. Det ble noe frem og tilbake med uttaket, ettersom våre skjøt på ulike tider. Hensikten var å ha et lag med Sverre, Henrik Oppen og Kurt istedenfor Eirik, men det er mulig det i farta ikke ble riktig meldt i fra eller registrert. Det er  sagt i fra og arrangøren vil sjekke. Hvis det endres blir det seier på rangering.

%d bloggere liker dette: