Åpne feltstevner 2019

Felt Tingelstad og Søndre Odalen

Sverre Brovoll er inne i en meget god periode og vant i Søndre Odalen og ble nr. 3 i Tingelstad. I Søndre Odalen ble det også trippelseier med Nils Thomas Valand og Lars Bugge som nr. 2 og 3.

Sverre har skutt meget godt i år og han toppet dette i helgen med seier i Søndre Odalen og 3. plass i Tingelstad. Stevnet til Søndre Odalen gikk på søndag og vi hadde med ni grovfeltskyttere. Det var en stund litt usikkert om stevnet kunne gjennomføres på grunn av tåke, men etter en drøy times forsinkelse kom det i gang og etter hvert ble det sol og flott vær. Sverre vant med 30/20 og han fikk hardest kamp fra egne lagkamerater. Det ble en fantastisk laginnsats. Nils Thomas Valand skjøt også 30/20 og man måtte rangere ned til hold 4 for å kåre vinneren. Der hadde Sverre 6/5 og Nils Thomas 6/4.  Lars Bugge var tatt bak de igjen med 30/19. Det var 10 skyttere som skjøt 30 treff og vi hadde ytterligere en skytter inn på denne listen. Nils Kåre Midtflå skjøt 30/12 og ble rangert til 12. plass. Trippelseier en sjelden god begivenhet og det er blitt noe år siden sist vi oppnådde det.

Dagen før, på lørdag, skjøt Sverre og Nils Thomas Lygnafelten til Tingelstad. Sverre skjøt 30 treff også der.  Med 16 innertreff ble han rangert til 3. plass. Det var seks skyttere med 30 treff. Nils Thomas var best av skytterne med 29 treff. Han hadde flest innertreff av alle og surret muligens bort seieren med kun å få ut fem skudd på hold 4. Han skjøt for øvrig 5/5 på det holdet.

PS: resultatene til Tingelstad er noe forvirrende. Stevnet var også SM for Opland og mesterskapsresultatene er for de som skjøt SM. I tillegg er ikke  rekkefølgen for 30-skudden riktig.

Resultater:  Søndre Odalen   Tingelstad

Stemmer var det fjerde av seks uttaksstevner til ØM. Sverre leder uttaket klart og kan begynne å forberede seg å gå ut først i ØM. Det er kun 10 skyttere som kan fullføre uttaket (skyte minst fire stevner) og det ser mer og mer ut som om laget vil bestå av Gunstein Lauvrak fra Nordstrand og syv Østre skyttere.

%d