Banemesterskap 2019

Organisasjons-/Oslomedaljen

En Nils Thomas Valand i meget godt slag var suveren og ble best både i Organisasjons- og Oslomedaljen. OPPDATERT: Jorunn Ospedal Vallestad tok den gylte medaljen.

Som kjent er skytingen den samme, men det regnes inn respitt for Oslomedaljen. Nils Thomas skjøt meget gode 299p og han hadde hele 23 innertiere. Tapet kom for øvrig på liggserien. De neste på listen var også Østreskyttere. Nils Kåre Midtflå skjøt 296p og Bjarne Muri 294p.

Det var 22 deltagere og da blir det minimumsoppsett på medaljer, dvs. 1 gylt og 3 sølv. Det er ikke klart hvem som tar den gylte medaljen. Det blir enten Per Kristian Nesse (Skarpskytten) eller Jorunn Ospedal Vallestad. Per Kristian var ikke sikker på om han hadde gylt eller ikke. Jorunn skjøt gode 290p, så vi får håpe at hun får uttelling med den gylte medaljen. Vi tror noen av sølvmedaljene ender hos våre EJ’er. Vi får avvente samlagets undersøkelser.

OPPDATERT: Per Kristian var så vennlig at han sjekket og så at han hadde gylt fra før. Det betyr at den gylte medaljen gikk til Jorunn. Videre betyr det stjerne på Kurt Eirik Bekkevold og Tore Johansen, i tillegg til Nils Thomas, Nils Kåre og Bjarne.

I skytingen om Oslomedaljen legges det til respitt. Nils Thomas topper også den listen. På listen nedenfor kan vi se at Jenny Aardalen avanserte til 2. plass. Begge tok medaljen for 3. gang. Nils Kåre ble nr. 4 og Jorunn nr. 5. Det gir medalje for 1. gang.

%d