Våre samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidpartnere er Skytterlinken og Norma.

Skytterlinken gir laget et årlig fast beløp og utstyr/rekvisita for til ungdomsarbeidet, samt 15 % rabatt til på Skytterlinkens produkter, med unntak av ammunisjon og originale Sauer-deler). Medlemmene bestiller varene og betaler selv hos Skytterlinken. Oppgi at du er medlem av Oslo Østre.

Skytterlinkens nettbutikk

Norma gir rabatt all ammunisjon, ladekomponenter, løp, våpendeler og annen skyterekvisita. Ekstrarabatt gis på ladekomponenter på to fellesbestillinger i året. Medlemmene bestiller selv hos Norma. Faktura sendes til skytterlaget, som videresender fakturaen til medlemmet som bestiller. Referer til avtalen med Oslo Østre ved bestilling. Fellesbestillingene annonseres via lagets Google-Group mail, med opplegg for bestilling, betaling og henting.

Normas nettbutikk Ordretelefon: 22 07 13 00 e-post: ordre@norma.as

%d bloggere liker dette: