Våre samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidpartnere er Skytterlinken og Norma.

Skytterlinken gir medlemmer laget 10% rabatt på Skytterlinkens produkter, med unntak av ammunisjon, ladekomponenter, originale Sauer-deler og tjenester. Medlemmene bestiller varene og betaler selv hos Skytterlinken. Oppgi at du er medlem av Oslo Østre.

Skytterlinkens nettbutikk

Norma gir rabatt all ammunisjon, ladekomponenter, løp, våpendeler og annen skyterekvisita. Medlemmene bestiller selv hos Norma. Faktura sendes til skytterlaget, som videresender fakturaen til medlemmet som bestiller. Referer til avtalen med Oslo Østre ved bestilling.

Normas nettbutikk Ordretelefon: 22 07 13 00 e-post: ordre@norma.as

BMWear gir rabatt på løp og deler, cal. 22, Monard målsydd, nummerstørrelse og rekvisita, samt PAN reimer, andre kaliber og merker som ikke går under skytterlagsprodukter og på service av våpen til medlemmer og lagsvåpen (gjelder utenom messe/stand).

%d bloggere liker dette: