Feltmesterskap 2020

SM finfelt 2020

Torjus Lindeland skjøt fullt og ble mester i kl. R. Hans Robert Gaarder skjøt fullt og ble mester i kl. J.

Finfeltmesterskapet ble arrangert på Løvenskiold av Østre Bærum. Stevnet samlet 26 skyttere. Det var åpnet for at kikkertklassen kunne delta og de hadde fem skyttere og var den største klassen.

Flere av våre kunne ikke stille så vi endte med ni deltagere. Torjus Lindeland imponerte i kl. R med å skyte fullt. 30/10 innledningsvis ble fullt opp med 12/5 i finalen. Han ble mester for Viktor Elof Nilsson, som skjøt 38/5. I kl. ER ble Phillip Amadeus Fiske Vassal nr. 3 med 24/6 og 6/0 i finalen. I kl. J lå Hans Robert Gaarder på 2. plass før finalen, men han hadde 30 treff . Med en solid finale på 12/8 skjøt han seg til seier. Jonas Ingebo hadde også 30 treff, men han ble ren på et av finaleholdene og endte som nr. 3 med 36/2. Simen Sanne ble nr. 4. Nils Hovde skjøt fullt i V73, men det gjorde også to andre skyttere. Nils var ikke helt på i finalen og med 12/4 ble det 3. plass. Øivind Mørk skjøt 27/15 og ble nr. 4. Han skjøt ikke finale. I NU skjøt Wilhelm Ingebo gode 28/7.

Resultater

%d