SM grovfelt 2020

Sverre Brovoll ble samlagsmester. Helge Norberg ble nr. 3. Arne Ånneland vant V55.

Mesterskapet ble som vanlig skutt sammen med Follos. De hadde laget et godt opplegg noen kilometer unna banen til Ski. Dessverre var deltagelse på kun 13 skyttere. Vi stilte med ni skyttere og Nordstrand med fire.

Sverre Brovoll imponerte innledningsvis med å være den eneste med 30 treff og hele 23 innertreff. På 29 treff kom Tore Johansen, Helge Norberg og Lars Rasmus Sandvik (Nordstrand). Eirik Ahdell, Bjarne Muri, Arne Ånneland og Gunstein Lauvrak (Nordstrand) skjøt 28 treff. Eirik Kristiansen kom seg akkurat med til finalen med 27 treff.

I finalen fortsatte Sverre den gode skytingen med den beste finaleskytingen og med 12/7 ble han mester. Vi legger merke til at han totalt hadde hele 30 innertreff. Lars Rasmus skjøt også 12 i finalen og tok en klar 2. plass. Både Tore og Helge skjøt 10 og de ble tatt igjen på treff av Eirik Ahdell og Eirik Kristiansen. Helge kom best ut av rangeringen og tok den siste medaljen med 39/5. Eirik A endte på 39/4, mens Eirik K og Tore skjøt 39/3.

Arne Ånneland skjøt ni treff i finalen og ble mester i V55. Han var den eneste skytteren.

Resultater

NB: I resultatlisten står Lars Rasmus Sandvik oppført som Østre skytter. Det skal selvsagt være Nordstrand.

%d bloggere liker dette: