Feltmesterskap 2020

Viken II felt 2020

Helge Norberg tok medalje på grovfelten. Simen Havik Samdal skjøt R-finale

Trøgstad var årets arrangør av Viken II. Dessverre slo værmeldingen til med regn og vind. Det gjorde at mange valgte å bli hjemme og mesterskapet samlet 223 deltagere. De var jevnt fordelt mellom fin- og grovfelt. Arrangørene gjorde en flott innsats, så stevnet ble så godt som det kunne bli under de rådende forhold. De måtte blant annet kutte ut langholdet på hovedrunden og ett av finaleholdene, fordi skivene blåste bort.

Vi hadde med 13 deltagere, også de var jevnt fordelt mellom fin- og grovfelt.

Våre resultater var på linje med været, selv om vi hadde par gode prestasjoner. Høydepunktet ble Helge Norbergs innsats som endte med medalje på grovfelten. Han var nr. 7 før finalen og endte på 17. plass. Ellers kom Simen Havik Samdal til finalen i kl. R med 8. plass. I finalen avanserte han to plasser. De to var vår eneste finalister.

Resultater

%d