All organisert aktivitet er avlyst

Samlagsleder har sendt ut følgende melding:

Jeg har på bakgrunn av info fra Norges skytterstyre, FHI og Oslo kommune, valgt å avlyse all organisert aktivitet i skytterlagene i Oslo skyttersamlag. Det være seg alt fra lagstreninger, interne konkurranser, åpne stevner, arrangement, møter eller andre sammenkomster i lagene. Vi viser at vi tar situasjonen på alvor, og ønsker ikke at vi skal være en eventuell bidragsyter til smitte av Corona-viruset. 

Vi stenger ikke av skyteanlegg, men ber om at skyttere følger helsemyndigheters råd og føringer ifh hygiene, om man selv ønsker å trene på skytebanen på egenhånd. Her blir det opp til hver enkelt å vurdere sin egen helse før man drar på skytebanen.

Avlysningen trer i kraft umiddelbart, og varer til ny beskjed følger. 
Jeg ber de respektive lags styrer om å videreformidle informasjonen til alle deres medlemmer.

Ber om forståelse.
mvh i

%d bloggere liker dette: