Baneåpning

Baneåpningen er gjennomført med forenklet seremoni

30 skyttere stilte opp på baneåpningen. Vi skulle gjerne sett at det var flere, men med foreldre og andre, så ble det et greit antall og vi holdt oss innenfor regelen om maks 50 personer.

Seremonien var noe forenklet, med flaggheis, åpningsord- og skudd av styreleder Eirik Ahdell. Ett skudd som ble avfyrt alene inne på standplass. Dessverre kunne vi ikke ha noen servering og live-visningen sviktet også, men det var heldigvis fint vær.

Det ble som vanlig skutt om Åpningsfatene 1. avd. På 200m viste V55-skytterne at det var de som har trent mest den siste tiden. Stein Heggen skjøt 150p og Arne Grøtting 149p. Helge Norberg ble beste 5-klassing med 147p. Stian Stafsberg Klyve ble best i ikl. 4 med 142p og John Anders Ingebo skjøt 137p i kl. 1.

På 100m kom toppresultatet med Amalie Mortensen Torbals 150p i kl. ER. Simen Havik Samdal ble best i kl. R med 146p. Beste junior ble Simen Sanne med 146p. (Jonas Ingebo kom ikke med i resultatlisten, men han skjøt 144p). I kl. EJ skjøt Ingvald Orthe 139p. Våre eldste i V73 hadde ett tett oppgjør. Nils Hovde skjøt 149p og Øivind Mørk nr. 148p.

ResultaterLive-visning

%d bloggere liker dette: