Interne banestevner 2020

Nyhagens pokal, Erterkongens vandrekjede og Skarpskytterkruset

Amalie Mortensen Torbal vant Oddbjørn Nyhagens pokal. Sondre Ravnanger ble Erterkonge og Bjarne Muri vant Skarpskytterkruset.

På siste konkurransedag på banen skjøt ungdommene om en nyppsatt Oddbjørn Nyhagens pokal. Pokalen er evigvandrende, men årets vinner får en gravet glasspremie. Programmet var en omgang på 2 min, en omgang på 75 sek og et grunnlag. Amalie Mortensen Torbal hadde favorittstempelet, men hun fikk hard kamp fra Hans Robert Gaarder. Så hard at det måtte rangeres og da vant Amalie. Svært hyggelig så var Oddbjørn selv tilstede og delte ut pokalen til Amalie.

Seniorene skjøt om Erterkongens vandrekjede og Skarpskytterkruset. I fjor vant Sondre Ravnanger Erterkongens vandrekjede for første gang, etter omskyting. Han forsvarte seieren på beste måte med å skyte 100p og vant uten omskyting. Erterfesten er avlyst i år på grunn av smitteverns hensyn, så det er høyst uvisst om han får anledning til å holde Erterkongens tale.

100p ble også seiers poengsummen for Skarpskytterkruset. Bjarne Muri sto bak det resultatet.

Resultaterlive-visning

%d