Interne banestevner 2020

KM baneskyting

Bjarne Muri vant foran Sondre Ravnanger og Helge Norberg

Klubbmesterskapet ble arrangert 7. september. For å begrense ansamlinger og unngå mørket, ble det skutt med fortløpende omgang. 30 skyttere møtte og det får vi si er bra i denne spesielle sesongen.
I kl. 3-5 besto pallen av forhåndsfavorittene. Bjarne Muri vant foran Sondre Ravnanger og Helge Norberg. V55 ble den jevneste klassene med kun 1p mellom de tre beste. Christer Malm stak av med seieren, med Arne Ånneland og Stein Heggen på de neste plassene.
På 100m tok Viktor Elof Nilsson en noe overraskende seier i kl. R. I kl. ER fikk vi en oppskriftsmessig seier til Amalie Mortensen Torbal. I kl. J ble vunnet av Hans Robert Gaarder. Ingvald Orthe vant kl. EJ. V73 duellen ble vunnet av Øivind Mørk. I Nybegynner voksen prøvde Ida Sofie Ranheim Jorsett seg for første gang.
Vi må takke Tone Ytterhaug som disket opp med sveler. Det hjalp godt på å gi en fin ramme rundt mesterskapet.

ResultaterLive-visning

%d