Angående banesesongen

Det er fortsatt lite å si om banesesongen. Som alle vet, så legger smittetiltakene i Oslo store begrensinger på vår aktivitet.

Det er ikke så mye som kan sies om banesesongen. Situasjonen har vært den samme en stund og det er ikke mulig å planlegge skytinger slik situasjonen er nå.

Styret satser heller på å reagere raskt når det åpnes mer. Da setter vi opp skytinger. Det være seg treningsdager, intern pokaler og/eller stevner internt i samlaget. Alt etter hva som blir tillatt.

Per 19. april organiserer ungdomsavdelingen trening ute for ungdommene. Seniorer og veteraner kan bedrive egenorganisert aktivitet utendørs (på 100m og 200m), såfremt det ikke er større grupper og at avstandsreglene overholdes.

100m skivene er satt ut. Alle fungerer ennå ikke helt, men det er bestilt service, samt reparasjon av motoren for kjøring av taket. 200m skivene fungerer godt, men kjøring av taket fusker innimellom. Det jobbes med dette.

Hold dere oppdatert på gjeldende regler:

Oslo kommunes informasjonsside om koronaviruset

DFS sin informasjonsside om koronaviruset

Til slutt nevnes det at det ligger an til en ekstraordinær generalforsamling 11. mail kl. 19:00. På agendaen er Oslo-prosjektet. Hvor det skal tas stilling til ja eller nei til videreføring av prosjektet slik prosjektet vil legge det frem. Det innebærer blant annet ansettelser av daglig leder og trenere.

%d bloggere liker dette: