Organisasjons-/Oslomedaljen

Bjarne Muri ble best i skytingen om Organisasjonsmedaljen

Skyting om Organisasjons- og Oslomedaljen ble gjennomført torsdag 19.august på Løvenskioldbanen med Skarpskytten som arrangør.

Programmet var:

Prøveskudd – 5 kne på 3 min – 5 ligg på 3 min – prøveskudd – seniorgrunnlag (3 stå 3 kne 4 ligg) på 3 min – prøveskudd – senioromgang på 75 sek.

Organisasjonsmedaljen

Deltagelsen var noe begrenset og da skulle det deles ut 1 gylt og 3 sølv, dette er minimumsoppsettet. Minstekrav for å oppnå medalje er: 260 poeng for gylt medalje og 230 poeng for sølvmedalje.

Vi kjenner ikke til fordelingen av medaljene, men siden våre to deltagere ble de to beste kan vi trygt si at det ble stjerne på begge. Bjarne Muri ble best med gode 295p og Sverre Brovoll skjøt 293p.

Oslomedaljen

For Oslomedaljen legges det til klassevis respitt. Antall medaljer er 20% av deltagerantallet. Det ga to medaljer. Hans-Olav Erøy Lund (Skarpskytten) skal visstnok ha 10p til ifht resultatene nedenfor og med 15p respitt passerer han 300p og blir vinner med maksimalt 300p. På delt andre plass kommer Bjarne og Lars R. Sandvik (Nordstrand) med 295p. Kl. 4 har 5p respitt og alle på samme poengsum som siste medalje får medaljen. Statuttene for Oslomedaljen kan leses her.

Resultater

Hans-Olav Erøy Lund skal ha 10p til.

%d bloggere liker dette: