Klubbmesterskap 15m

Helge Norberg ble klubbmester med Sondre Ravnanger og Nils Kåre Midtflå på de neste plassene. Amalie Mortensen Torbal skjøt 350p i kl. J.

Resultater live-visningStevneoppgjør

I kl. 3-5 ble det et oppgjør mellom Helge Norberg og Sondre Ravnanger. Helge vant med 346p mot Sondres 345p. Nils Kåre Midtflå tok den tredje medaljen med 342p. Morten Musiol var i skytedressen for første gang på lang tid. Vi må si han overrasket med 340p, 4. plass og klassemedaljen i kl. 4. Klassemedaljen i kl. 3 gikk til Julie Ulrikke Nymo Øynebråten med 335p. Så var det moro at Karen Reinsborg også stilte i klassen. Hun kom til oss i fjor og er såvidt i gang etter et langt opphold med skyting. Anne Grimstad tok en klar seier i V55 med 344p. Kl. 2 ble vunnet av Geir Andresen med 342p. Ida-Sofie Jorsett-Ranheim vant kl. 1 med 239p. V73 duellen ble vunnet av Nils Hovde med 341p. I NV skjøt Gard Pedersen 231p.

Kveldens prestasjon kom i kl. J. Amalie Mortensen Torbal er inne i sitt første år som junior og det har vært knapt med stevner. Hun slo til med 350p og kan “tikke av” det som unnagjort. Simen Havik Samdal var nesten like god i kl ER. Han satte 15m-pers med 349p. Torjus Lindeland og Victoria Thoresen kom på de neste plassene. Kristine Havik Samdal vant kl. R med 323p. Simen Sanne har ikke fått vært så mye med i det siste, men stilte opp i kl. EJ og skjøt 319p. I NU hadde vi hele syv stykker. De skjøt som følger: Ella Galtung 228, Ingrid Bjermeland Hesledalen 244, Johannes Hevrøy 229, Ellinor Lindeland 234, Helmer Gardssønn Mossige 237, Frøya Pihl Strømstad 241 og Isabella Tamber 225.

I alt stilte 36 skyttere på klubbmesterskapet. Det er vi meget godt fornøyd med, spesielt gitt den lange perioden med stopp/begrenset aktivitet. Som man ser ovenfor, så er det gledelig stor spredning i de ulike klassene. For første gang, tror vi, var det flere i ungdomsklassene enn i kl. 3-5. Vi hadde 13 ungdommer og 12 i kl. 3-5.

Vi må rette en stor takk til Tone Ytterhaug som stilte opp og ordnet vafler. Det setter alltid en ekstra spiss på stemningen.

%d bloggere liker dette: