SM 15m

Sondre Ravnanger ble samlagsmester med Daniel Tveiten Haig (Nordstrand) og Eline Tovseth Vatne (Nordstrand) på de neste plassene.

Resultater live-visningstevneoppgjør

Mer informasjon: innbydelsepåmelding

50 skyttere stilte på samlagsmesterskapet. Det ble endel færre enn forhåndspåmeldingen tilsa, men vi vet at Covid-smitte forklarer endel. Det var uansett godt å få samlet Oslogjengen igjen og det ble en trivelig kveld. For å sette en ekstra spiss for anledningen bød Tone Ytterhaug på gratis kaffe, brus og vafler. Det var mange som satt igjen da samlagsleder Terje Hansen sto for premieutdelingen.

I kl. 3-5 var det en av favorittene som slo til. Hjemmelagets Sondre Ravnanger skjøt i det siste laget og tok seieren med 347p. Sondre vant også ved forrige anledning i 2020. Nordstrand tok de to andre pallplassene med Daniel Tveiten Haig på 2. plass med 345p og Eline Tovseth Vatne på 3. plass med 344p. I V55 avgjorde Arne Grøtting en tett duell med Christer Malm, med å skyte 100p på omgangen. Arne ble mester med 344p, mens Christer fikk 99p. Hans-Olav Erøy Lund (Skarpskytten) ble mester i kl. 2 med 344p. Klassemedaljene gikk til Trond Bjørvik Osen (Skarpskytten) i kl. 1 med 237p, Mathea Barlund (Skarpskytten) i kl. 3 med 337p og Jenny Tovseth Vatne (Nordstrand) i kl. 4 med 342p. Åpen klasse ble vunnet av Karl Georg Rosenberger (Nordstrand) med 326p.

I ungdomsklassene tok Østre alle titlene. Kristine Havik Samdal ble mester i kl. R med 316p. Broren Simen Havik Samdal vant kl. ER med 344p. Torjus Lindeland (Oslo Østre) og Simen M. Isene (Skarpskytten) tok ungdomsmedaljene. Begge skjøt 341p. Amalie Mortensen Torbal vant kl. J med 346p. Ungdomsmedaljene til til Henriette Isene (Skarpskytten) med 344p og Petter Woll-Helland (Skarpskytten) med 323p. NU besto av syv skyttere. Alle fra Østre og de var: Ella Galtung, Ingrid Bjermeland Hesledalen, Ellinor Lindeland, Helmer Gardssønn Mossige, Frøya Pihl Strømstad og Isabella Tamber.

Skarpskytten tok seg av de eldste klassene. Knut Helgesen vant V65 med 345p og Jostein Løne V73 med 341p.

%d bloggere liker dette: