Banemesterskap og interne 2022

Viken II bane 2022

Christer Malm ble mester i V55. Simen Havik Samdal tok ungdomsmedalje i kl. ER. Simen og Amalie Mortensen Torbal var med på vinnerlaget i samlagsskytingen for ungdom.

Resultater live-visningResultater MittDFS

Mesterskapet ble arrangert av Skarpskytten på vår bane. Både de og oss var litt spente på hvordan det skulle gå. Skarpskytten er rutinerte arrangører, tross ukjent anlegg dro i land et meget godt arrangement. Så får vi være fornøyde med at vi har et så godt anlegg at et annet lag kan komme inn å arrangere uten nevneverdige problemer.

Mesterskapet samlet 282 skyttere og vi hadde med 28. I fjor var det 294 deltagere og vi hadde med 18. En klar økning fra i fjor, men resultatene viste ikke samme trend. Høydepunktet ble Christer Malms seier i V55. Han lå på 3. plass etter 25-skudden med 245p. Lederen Jon Granlund (Nannestad) slo til med 250p, men da han dessverre ble forhindret fra å stille, lå det til rette for en spennende kamp om seieren. Stein Heggen var også i nærheten med 244p. Hans O Kveli hadde 243p. I finalen var det ingen tvil. Christer skjøt 100p som den eneste og vant med 2p. Serien satt skjevt, men samlingen var så god at det holdt fint til 100p. Stein skjøt 97p og ble nr. 4, mens det ble Hans O ble nr. 9 etter 91p.

Våre kl. 3-5 har hatt bedre dager. Tre kvalifiserte seg til finalen, men de var langt unna topplasseringene. Nils Kåre Midtflå og Bjarne Muri skjøt bege 242p, mens det ble 241p på Helge Norberg. Kun Helge kunne stille i finalen, der ble det 97p og 23. plass med 238p. I kl. 2 skjøt Geir Lam Andresen 238p og ble nr. 9. Ida-Sofie Jorsett-Ranheim skjøt 233p og ble nr. 8 i kl. 1. Den som gjorde det relativt best var Joakim Mortensen som ble nr. 9 i kl. 4 med 237p.

På 100m fikk vi en ungdomsmedalje. Den gikk til Simen Havik Samdal som skjøt finalen fra skive 1 etter 249p. Han merket presset, men klarte seg godt med 98p i finalen. Det holdt til en fin 4. plass og ungdomsmedalje. Vi hadde forøvrig fem av de 19 som deltok i kl. ER. Torjus Lindeland skjøt 246p og ble nr. 11. Kristine Havik Samdal skjøt seg til finale i kl. R etter 243p og 7. plass. Finalen ble preget av varierende vind. De fleste fikk først noen niere til høyere og endte på slutten godt ut i nieren til venstre. Kristine var en av dem og det ble 92p og 8. plass totalt. Amalie Mortensen Torbal lå på 5. plass i kl. J med 247p. De på skivene før hadde 1-3p forsprang. Amalie skjøt den beste finalen med 100p med 8 innertiere, men med ett unntak skjøt alle foran også 100p. Dermed ble det 4. plass på Amalie.

Oslo gjorde det bra i samlagsskytingen. Aller best ble det på ungdommene som vant. Markus Aleksander Rosenberger (Nordstrand), Simen Havik Samdal og Henriette Isene (Skarpskytten) skjøt på de første tre etappene, Amalie Mortensen Torbal frem til skive 2, likt på poeng med lederen Østfold. Amalie taklet presset flott og skjøt 99p. Det ga seier til Oslo med ett poeng.

Veteranene var svært nær seier. De skjøt 395p og måtte se seg slått med kun to innertiere. Det litt spesielle var at det var Oslos andrelag som stor for den prestasjonen. Jostein Løne (Skarpskytten), Lars Johans Hereid (Skarpskytten), Hans O Kveli og Arne Grøtting var skytterne på laget. Christer Malm og Stein Heggen skjøt på førstelaget som ble nr. 5 med 393p. Seniorlaget ble også nr. 2 med 384p, men de var klart etter vinneren Akershus som skjøt 391p. Helge Norberg og Stian Stafsberg Klyve var med på laget. Joakim Mortensen var med på 2. laget som ble nr. 9.

%d