Baneavslutning

Amalie Mortensen Torbal ble hedret for seier i Landsskytterstevnet

Resultater – Live-visning 

Vi fikk en flott markering av avslutningen av sesongen. 29 skyttere stilte opp, alle klasser skjøt en 15-skudd. Skytingen telte som Åpningsfatene 2. avd. (Åpningsfatene 1. avd skytes på Baneåpningen). Kl. 3-5 skjøt også om aksje i den evigvandrende Vennskapspokalen. Det var to gavebord, et for 100m og ett for 200m. Den beste av alle på 100m valgte først fra gavebordet, så den nestbeste osv. Det samme gjaldt for 200m. Det var også en lagskyting hvor det ble trukket ut lag blandet fra alle klasser, med kl. 5 skytterne som lagledere. Det var gjennomsnittet som telte.

Etter skytingen var det invitert til middag for skyttere med foresatte. Meget gledelig var lokalet fylt opp og det ble en hyggelig stund. Etter middag var det premieutdeling fra dagens skyting, samt klubbmesterskapene i bane, felt og 15m. Denne glimrende anledningen ble benyttet til å gjøre stas på Amalie Mortensen Torbal som vant kl. J på felten i Landsskytterstevnet. For anledningen var desserten er stor kake med bilde av Amalie.

Alle resultatene sees i linken ovenfor. Tore Johansen (5) ble vinner av Vennskapspokalen. Sammen med Christer Malm (V55) ble Tore også beste skytter på 200m. Begge hadde 148p med 8 innertiere. Nils Hovde (V73) hadde også 148p, men med 5 innertiere (V73 skjøt på 200m for anledningen). Amalie Mortensen Torbal (J) ble beste skytter på 100m med 150p og hele 10 innertiere. Simen Havik Samdal (ER) skjøt også 150p og han hadde 9 innertiere. På 149p kom Kristine Havik Samdal (R) og Torjus Lindeland (ER).

Lagskytingen ble vunnet av laget til Sverre Brovoll med et snitt på 145,4 p. De andre på laget var Elle Louise Spilhaug Andresen (NU), Kristine Havik Samdal (R), Ingrid Bjermeland Hesledalen (ER), Rolf Tamber (1), Christer Malm (V55) og Henrik Oppen (4).

Åpningsfatene (1. avd + 2. avd) ble vunnet av:
Kl. 5 Tore Johansen, kl. 4 Henrik Oppen, kl. 3 Heidi Grimstad, V55 Christer Malm, Kikkert Per Arve Strømstad, R Kristiene Havik Samdal, ER Simen Havik Samdal, J Amalie Mortensen Torbal, EJ Simen Sanne og V73 Nils Hovde.

Vinnerne av lagskytingen
%d bloggere liker dette: