Klubbmesterskap bane

Simen Havik Samdal skjøt seg inn i 350-klubben. Bjarne Muri ble klubbmester i kl. 3-5.

32 skyttere stilte opp på klubbmesterskapet. Etter skytingen var det kaffe, brus og kake, godt organisert av Tone Ytterhaug.
Dagens skytter ble Simen Havik Samdal som skjøt seg inn i 350-klubben. Han fikk utdelt 350-merket etter skytingen. Det ga selvsagt seier i kl. ER. Sølvmedaljen gikk til Torjus Lindeland. Det må rangeres for å kåre vinneren av bronsen. Den gikk til Ingrid Bjermeland Hesledalen. Nr. 4 ble Helmer Gardssønn Mossige. Victoria Thoresen ble nr. 5.

Det var tett kamp om seieren i kl. R. Ella Galtung tok seieren med ett poeng ned til Kristine Havik Samdal. Også her måtte det rangeres for å kåre vinneren av bronsen. Det ble Ellinor Lindeland, med Johannes Langvik Hevrøy på 4. plass.

I de andre medaljeklassene på 100m var det en deltager og vinnerne ble Amalie Mortensen Torbal (J), Simen Sanne (EJ) og Nils Hovde (V73). Vi hadde tre skyttere i NU og en i NV. I NU skjøt Mathias Erlandsen 218p, Tobias Rooth Olbergsveen 239p, Frøya Pihl Strømstad slo til med 249p. I NV skjøt Gorm Kjos 233p.

I kl. 3-5 skilte Bjarne Muri og Helge Norberg seg ut. Bjarne tok seieren med 346p etter en 100-omgang med sjelden god samling. Helge endte på 344p. Det var jevnt i kampen om bronsen. Tore Johansen sikret seg den med 340p. Sverre Brovoll og Stian Stafsberg Klyve fulgte tett på med hhv. 339p og 338p. Henrik Oppen tok kl. 4 – medaljen. Vegard Ånneland skjøt sine første skudd på lenge og tok kl. 3 – medaljen.

Arne Grøtting vant V55 med 346p. Det var en sjelden god seiersmargin. Stein Heggen kom nærmest med 342p. Tom Monsrud vant kl. 1 med 236p og kikkertklassen ble vunnet av Per Arve Strømstad med 242p.

Resultater – Live-visning 

%d bloggere liker dette: