Felt uke 6

Sverre Brovoll ble nr. 2 på grovfelten i Rise & Løddesøl og nr. 3 i Imenes.

Denne helgen måtte det kjøres noe for å skyte felt. Sverre Brovoll og Tore Johansen fikk med seg to stevner i Agder på lørdag og to i Telemark på søndag. Geir Andresen skjøt stevnene i Telemark. Begge dager var opplegget bilfelt hvor man skjøt ett hold fra hvert stevne fra samme standplass, uten anvisning i mellom. Det kan gi noe uheldig utslag, slik Sverre erfarte på søndag.

Imenes og Rise & Løddesøl (R&L) var arrangørene i Agder. Sverre var i storslag. Det ble 30/25 i stevnet til R&L og 30/19 i Imenes. Det ga hhv. 2. og 3. plass. I R&L gikk medaljene på 30/26, 30/25 og 30/25. Det var spesielt god skyting, siden det var fire ukjente hold med avstander rimelig nært opp til maks avstander. Tore ble nr. 12 i Imenes med 29/15. Bommen var en treff i feil skive. I R&L ble det 27. plass med 28/13.

Sverre skjøt også meget godt i Telemark og stevnene til Sannidal og Drangedal. Men, med en runde feil på siktet røk begge stevnene på det første holdet. Det ble kun ett treff på en stående stripe. Ellers skjøt Sverre fullt på de andre holdene. Tore skjøt 29 treff på begge stevnene. I Drangedal ble det 19. plass og 33. plass i Sannidal. Geir Andresen skjøt 26/15 i begge stevnene og ble nr. 6 i kl. 2 i begge stevnene.

Resultater: Imenes – Rise & Løddesøl , Sannidal – Drangedal

%d bloggere liker dette: