SM grovfelt 2023

Sverre Brovoll ble mester foran Paul Otto Vatne (Nordstrand) og Tore Johansen

Mesterskapet ble som vanlig skutt sammen med Follos. De hadde et flott opplegg noen få km fra banen til Skiptvet. Oslo hadde 12 deltagere.

Sverre Brovoll var den eneste som skjøt fullt på 30-skudden. Stein Heggen var nærmest som den eneste med 29 treff. Arne Ånneland var godt fornøyd med å være en av to på 28 treff. Henrik Oppen og Geir Andresen skjøt 27 treff og Tore Johansen fikk også skyte finale med 26 treff.

Finalen gikk på ukjente avstander. Opplegget var tønne på kne (280-290m) og 1/6 på ligg (320-340m). Et ganske krevende opplegg og ingen skjøt 12 treff. Sverre ble suveren vinner med 11 i finalen og 41/6 totalt.. Tore Johansen skjøt også 11 treff og fikk omskyting om 2. plassen med Paul Otto Vatne (Nordstrand). Begge endte på 37/3. Tore tapte omskytingen med med 9 mot Paul Ottos 10 treff. Stein Heggen kom på 4. plass med 37/3 og han vant V55. Geir Andresen ble nr. 5 med 35/3 og han vant kl. 2.

Oslo Østre vant lagskytingen og tok en ny aksje i den evigvandrende Vinterpokalen. Tellende på laget var Sverre, Stein, Tore og Eirik Kristiansen.

%d bloggere liker dette: