Oslo Østre Skytterlag inviterer til skyteskole

Opplæring vil gå over 5 kvelder, antall deltagere som melder seg på avgjør hvilke klokkeslett du får oppmøte, men all aktivitet kommer til og foregå mellom 18 – 20:30

Oppstart er satt til tirsdag 18.04.2023

NB: nå er kun ledige plasser for barn og unge mellom 10-16 år 

Første kveld vil være en informasjonskveld, med litt skyting til slutt.

Kveld to, tre, og fire vil starte med litt teori før vi går inn på standplass og kjører en skyteøkt.

Siste kvelden skal dere få prøve dere på et stevne program og avsluttningsvis blir det litt om veien videre. Denne kvelden kommer vi til og dele inn deltakere etter alder da veien videre er forskjellig for de under og over 18 år.

Påmelding skjer på mail til:

ungdomsleder.osloostre@gmail.com merket Skyteopplæring 2023

Vi trenger full kontakt informasjon; navn, telefon, epost og adresse. Vi trenger også fødselsdato på deltagere. For deltager under 18år trenger vi også full kontaktinformasjon på foresatt (e).  Vi trenger også informasjon på om du er høyre eller venstre hendt grunnet tilgang på links våpen.

Deltakeravgift kr 600, innbetalingsinformasjon sendes ved mottatt kontaktinformasjon. Påmeldingen er først fullført når innbetaling er mottatt. Påmeldingsfrist 12 mars.

Det er begrenset med plasser på skyteopplæringen og ungdom under 16 år, så ikke nøl med og ta kontakt hvis du ønsker og melde deg på eller har noen spørsmål.

%d bloggere liker dette: