Nasjonal grovfelthelg

Sverre Brovoll ble nr. 4

Ringerike skyttersamlag var igjen arrangør av Nasjnoal grovfelthelg, men i år var det riktigere å kalle det grovfeltdag. Finalestevnet på søndag. var erstattet av en 12-skudds finale i etterkant av stevnene til Søndre Modum og Sigdal.

Det var uansett ett arrangement av toppklasse, fra planlegging til gjennomføring.

Sverre Brovoll ble nr. 2 i fjor og igjen var han i tetkampen og skjøt seg til finale med 59 treff. Finalen var spesiell. Opplegget var 3-skudd i to hold 1/8 og B65 og 6-skudd i S25H, med 6-skudd i hver stilling. Det ble gitt 3,5 minutter til forberedelse og skyting. Skytterne valgte selv hva de skjøt kne og ligg på. Avstandene var ukjente, men ble senere oppgitt til hhv. 280m, 505m og 360m.

Sverre tapte ett treff på B65 og skjøt seg opp til en flott 4. plass. En ny bekreftelse på at Sverre er i Norgestoppen i felt.

Våre andre deltagere var Geir Andresen, Henrik Oppen, Arne Ånneland og Tore Johansen. Geir kunne si seg rimelig fornøyd med 4. plass på 60-skudden i kl. 2. De andre tre lyktes ikke, men kunne glede seg over å ha deltatt på ett flott stevne.

Resultater

%d bloggere liker dette: