ØM finfelt 2023

Amalie Mortensen Torbal ble nr. 2 i kl. J

Resultater

ØM i finfelt ble i år igjen arrangert av Tingelstag på Lygna. Hvert samlag kan stille med inntil tre skyttere i hver klasse. Oslo stilte med åtte skyttere og vi var representert med Kristine Havik Samdal (R), Amalie Mortensen Torbal (J) og Simen Havik Samdal (J).

Det ble en fin dag på Lygna. Sesongens flotteste snøstandplasser, blå himmel og etterhvert en håndfull varmegrader. I tillegg var det en dyktig arrangør. Med bare litt vind og samme skyteretning, blir feltløypa relativt lett. Ellers var jo arrangøren heldig med været. Skivene hadde blåst ned i natt, og så sent som klokka 8 lå tåka så tett at de ikke så skivene!

Amalie vant kl. J i fjor og meget imponerende, så skjøt hun eksakt samme resultat i år med 42/32. Hun hadde like mye treff/innertreff som vinneren, men ble rangert til 2. plass med færre innertreff på siste knehold.  Simen tapte to treff på stripa som var på første kneholdet, men fylte resten og ble nr. 10.

Selv om det var gode forhold, ble det litt utfordrende for første rekruttlag. Da var det relativt sterk vind fra høyre, tilsvarende 6-7 helknepp. Men før de fikk skutt hold 1, dreide vinden. Kristine fikk 4/0. Deretter løyet vinden noe og ble stabil på ca 2 knepp. Kristine mestret det bra og fullførte løypa uten å miste flere treff. Veldig bra ettersom hun knapt var frisk etter å ha ligget i sengen hele dagen føre. Kristine ble nr. 10 i kl. R.

%d bloggere liker dette: