Banemesterskap og interne 2023

Baneavslutning

En hyggelig avslutning på banesesongen er vel gjennomført

Drøye 20 skyttere møtte til baneavslutningen. Det ble skutt om Åpningsfatene 2. avd, programmet var en klassevis 15-skudd. Etter skyting var det premieutdeling og middag. Til middag var det tapas med marsipankaker som dessert. Det ble en hyggelig samling med nær femti personer i alle aldre. Så var det meget gledelig at Tone Ytterhaug var tilbake og organiserte middagen.

Resultatene kan studeres på linken nedenfor.
Resultaterlive-visning

Vi nevner kort at Amalie Mortensen Torbal ble beste skytter på 100m og Per Arve Strømstad ble beste skytter på 200m. Vennskapspokalen ble vunnet av Sverre Brovoll. Åpningsfatene sammenlagt fikk følgende vinnere: Kristine Havik Samdal (R), Iver Bjørgo (ER), Torjus Lindeland (J), Nils Hovde (V73), Per Arve Strømstad (KIK) og Tore Johansen (5). Lagskytingen ble vunnet av laget til Torjus Lindeland (J). De andre på laget var Haakon Hagen-Småstu (NU), Elle Louise Spilhaug Andresen (R), Helmer Gardssønn Mossige (ER), Nils Hovde (V73), Tore Johansen (5) og Sverre Brovoll (5).

%d