SM felt 2011

Suksess på finfelten, grovfelten ga V55- og lagskytingsseier.

Årets SM ble ganske likt fjorårets, med dominans på finfelten, mens grovfeltskytterne slet noe mer.

I ER og J var det kun Østreskyttere i finalen. Guro Hollund i ER var eneste ungdomsskytter med 30 innledningsvis og hun hadde da 2 treffs forsprang til Anders Madsen. Begge skjøt 12/7 i finalen og Guro vant da med foran Anders. Tredje medalje gikk til Marcus Moe som hadde gode 25 treff, i finalen ble det 3/0 på begge holdene.

I J var det ett tett oppgjør mellom Magnus Bjerke og Christian Ytterhaug Sæther, Magnus ledet før finalen med 29 mot 28 treff. I finalen skjøt Magnus to skudd i feil skive, men med et 6/6 hold klarte han å dra hjem seieren på rangering da Christian mistet 1 treff.

I R hadde vi med 1 deltager i Hans Holm Torgersen. Han åpnet med 2×6, men på tredje hold var åpnere og mer vind, med cal. 22 endte det med 0 treff. Det ble korrigert godt inn slik at de neste holdene ga 5 og 4. Lignende skjebne fikk Jonas Johansen i ER. Han åpnet med 5 og 6 treff, så ble det 0 på tredje hold, før han avsluttet med 6 og 4 treff. Både Hans og Jonas kan være meget godt fornøyd med skytingen sin.

Lagskytingen for ungdommene ble vunnet greit.

I V73 ble det ett oppgjør mellom Øivind Mørk og Oddbjørn Nyhagen, begge hadde 30 innledningsvis og Øivind tapte bare 3 innertreff. Øivind fortsatte i samme stil i finalen og skjøt 12/7 og vant, mens Oddbjørn fikk 9 treff. I V65 var Nils Hovde lenge med, men det ble kun 1 treff på siste hold, dermed 3. plass og ingen finale.

Grovfelten ble dominert av Nordstrand med 4-dobbelt. Vi lå i gode posisjoner før finalen, så gode at lagskytingen ble vunnet. De fire beste teller på laget: Eirik Ahdell som den ene av 2 med 30 treff og vinner av kl. 4, Arne Ånneland som en av tre med 29 treff som var ny pers og 2. plass i kl. 4, Stein Heggen skjøt også 29 og vant V55 og Tore Johansen som var best av de seks med 28 treff. Sverre Brovoll, Lars Bugge og Kurt Eirik Bekkevold skjøt også 28 og kvalifiserte seg for finalen. Dessverre ble finalen en miserabel greie, i det 11-manns store finalefeltet plasserte Nordstrands fire deltagere seg foran alle våre 7. Vår beste ble Lars Bugge på 5. plass, en liten trøst var at Stein vant V55.

%d bloggere liker dette: