Viken II felt 2009

Nok et meget godt mesterskap for oss. Grovfelt: Lars Bugge nr. 2 og stjerne, Sverre Brovoll-stjerne og Eirik Kristiansen-medalje. Seier i lagskytingen for 3. gang i løpet av 4 år. Finfelt: Aslak Hollund nr. 2 og Jens-Kristian Larsen nr. 4 fikk ungdomsmedaler i kl. J.

Solør arrangerte årets Viken II og det var lagt til Åsnes den 15. mars. Oppmøtet var ved Vermunden og grovfelten foregikk rundt Kroksjøen, hvor nedslaget fra noen hold var inne i Sverige. Dermed var vi kommet så langt som det i praksis er mulig i Viken II kretsen. Arrangementet flott og været tilsvarende.

Grovfelt: Finalegrensen gikk på 29 treff (noe som gjaldt alle klassene med unntak av veteran). Fem kom med i finalen; Kurt-Eirik Bekkevold (30treff), Lars Bugge (29), Eirik Kristiansen (29), Sverre Brovoll (29) og Tor Martin Saur (29). Lars Bugge skjøt beste finaleresultat med 12/6 og avanserte til 2. plass. Sverre Brovoll ble nr. 10 med 40/3 og Eirik Kristiansen nr. 13 med 39/4.
Lagskytingen ble vunnet med klart med Lars, Eirik, Kurt-Eirik og Stein Heggen på laget. Dermed ble vandrepokalen tatt til odel og eie etter å hå gått i kun 4 år.

Finfelt: tre av våre juniorer skjøt 30 treff; Aslak Hollund som også vant 30-skudden med 30/27, Jens-Kristian Larsen og Fredrick Bjerke. I finalen skjøt Aslak 12/7 og måtte ut i omskyting om 2. plass, omskytingen vant han klart. Jens-Kristian ble nr. 4 med 12/5. Magnus Bjerke og Christian Y. Sæther skjøt begge 29 i ER, i finalen fylte begge med hhv 12/8 og 12/6 og avanserte flere plasser.

For flere resultater, se resultatliste

%d bloggere liker dette: