LS Lørdag 11. august

Jenny Aardalen i ER – banefinale. ER og kl. 2 har skutt bane og kl. 4 har vært i feltløypa.

Jenny Aardalen ble dagens navn da hun kvalifiserte seg til ER finalen på banen med 249. Det erblant hennes aller beste resultater. I finalen ble det 98, så hun endte på 68. plass med 347. Men finale er stort uansett. Ellers var Anders Madsen poenget bak finaleplass med 248, litt bittert, men det ble i alle fall beger. Vår tredje skytter var LS debutanten Jonas Johansen som også skjøt godt med 246.

Vi hadde med 3 deltagere i kl. 2 på 200m og alle gjorde det meget bra. Best var Trond Landrø, han skyter kun LS og la inn 244 om holdt helt til 11. plass. Tone Ytterhaug og Bjørnar Sæther skjøt begge 238 og sikret seg beger. Begge var strålende fornøyde. Tone har skutt minimalt de siste årene, dette var vel kun det andre eller tredje stevnet i perioden. For Bjørnar var dette pers med hele 6p!.

I felten ble Heidi Grimstad vår beste med 26 treff. Hun var meget godt fornøyd med runden, som inkl. fullt på knestående. God prestasjon når hun også må bruke deler av runden til å skyte seg inn, for hun startet med en høy 39 serie i minneskytingen. Nå holdt det ikke til beger, men dette var vel Heidis første feltstevne på åresvis. Vegard Ånneland og Kjetil Jansen kan også si seg godt fornøyd med hhv 25 og 24 treff. I hurtigskytingene ble Vegard beste skytter, han sikret seg beger i Stangskytingen med 17 treff og 102. plass, det ble 14,90 of 198 plass i i felthurtigskytingen. I minneskytingen ble det medalje på Magnus Bjerke med 56 og 120. plass. Juniorene gjorde unna hurtigskytingene. Guro Hollund ble best i Stangskytingen med 9 treff og 155 plass. Hun droppet felthurtigen. Christian Y. Sæther og Jørgen B. Elstad var våre andre to som delttok begge skjøt 6 treff og felthurtigskytingen går klokken ennå, som vi gjerne sier det.

%d bloggere liker dette: