LS 2012

LS Søndag 12. august

Guro Hollund i ER banefinalen. V55 gjorde også unna baneskytingen. Kl. 1 og ER var i felten.

På banen skjøt Guro Hollund seg til finalen i ER etter 247 og 65. plass. I fianlen ble det 99, men hun skjøt seg opp til 2. plass. Bjørn Tore Monsrud fikk seg ogs beger etter 246. Våre tre andre juniorer var ikke helt fornøyde etter 242 på Jørgen B. Elstad, 236 på Christian Y. Sæther og 221 på Ingrid Eknes. Vi håper likevel at dette var en fin opplevelse for Ingrid som er LS debutant og kun ett par måneder gammel som skytter.

I V55 var Arne Grøtting i favorittsjiktet, men en skuffet skytter kunne til konstatere at det ble 242. Det ga finaleplass, men uten forhåpninger om medalje valgte Arne å tilbringe resten av den varme dagen et annet sted.

På finfelten ble det nesten finale på Jenny Aardalen i ER med sine 29 treff, men det var så mange som skjøt 30 at det ble grensen. Det ble i allefall beger. Anders Madsen og Jonas Johansen skjøt også godt med hhv 28 og 27 treff. Anders er sikkert ikke helt fornøyd med sin LS innsats, men han fikk i hvertfall en opptur i minneskytingen med 59 og 14. plass. Jenny skjøt også 59 og ble nr. 21. Det ble medalje for begge. For Jonas Johansen ble det 55p og 166. plass.

I feltløypa ble Tom Monsrud vår beste i kl. 1 med 17/6 og 101. plass. Bedre gikk det for Tom i hurtigskytingene, det ble beger i begge øvelsene og i felthurtigskytingen ble han plassert så høyt som nr. 10! Tiden var 16,02. Tom ble også premiert i minneskytingen med 54. plass og 53p. Og så var det gledelig at vår andre i kl.1, Knut Hollund også ble premiert med 54p og 47. plass. V65 skjøt hurtigskytingene og for Nils Hovde ble det best i Stangskytingen med 56. plass etter 11 treff.

%d