LS Tirsdag 14. august

I en meget spennende samlagsskyting ble Oslo nr. 2, kun en innertier fra seier. Magnus Bjerke med flott skyting i kl. 4. Oddbjørn Nyhagen (V73) klar for feltfinale.

Det ble en utrolig spennende samlagsskyting for kl. 3-5. Tre av våre skyttere var med på laget. Fra en anonym posisjon på skive 37, åpnet Nils Thomas Valand med meget gode 97 etter ett poeng tapt i hver stilling. I etappe to hadde Oslo avansert til skive 10 og skytteren var Lars Bugge. Han åpnet med 2×9,9 og fullførte glimrende med bare 10’ere. “Uflaksen” med 9,9 ble veiet opp av 3×10,0. Med flotte 98 var Oslo nå på 3. plass. Det var Nordstrands Tobias Lillekvelland som hadde neste etappe. Han åpnet med 3×9, men så var det bare tiere. Dermed var Oslo i tet med 2p. Jens-Kristian Larsen var tiltrodd ankeretappen og det ble utrolig spennende. Før han fikk anvist var det klart at han måtte ha 96 med 4 innertiere for å tangere Hallingdal. Han startet med en innertier, så kom en nier som ble fulgt av 8,9. Kneanvisningen ga 3 lave yttertiere. Med to innertiere og en yttertier på de første liggskuddende var det klart at med tier på siste skudd ville Oslo vinne. Jens-Kristian var skeptisk og sa at siste skudd var en nier og det kom en lav nier. Dermed glapp seieren med 1 innertier!. Det tar vi ikke tungt, det var en glimrende innsats av hele laget og Oslo kom på pallen for første gang siden 3. plassen i Målselv i 2006. Det må også sies at det var så jevnt at med ett poeng mindre hadde det blitt 4. plass.

Ellers på banen skjøt V65 og kl. 4, med unntak av to lag som går på onsdag. Vår skytter i V65, Nils Hovde skjøt 248. Det var ett poeng bak finaleplass, men holdt til beger. Kl. 4 har ett par lag i morgen, men vi hadde fire av våre skyttere i sving i dag. Magnus Bjerke slo til og holder sålangt en delt 3. plass i hele mesterskapet etter 243. Heidi skjøt 235 og ligger foreløpig an til å få beger.

I felten var det tur for V55, V73 og kl. 2. I V73 ble Oddbjørn Nyhagen vår beste med 29/16, det ga 41. plass og Oddbjørn er kvalifisert for finalen. Øivind Mørk fikk det ikke helt til med 27 treff, men det ble i hvertfall ett toppresultat i minneskytingen hvor han skjøt 60 og tok en delt 2. plass. Oddbjørn fikk også medaljen med 58 og 11. plass.

For Arne Grøtting i V55 ble det 26/10, 54. plass og lite beger.Det er vel sannsynligvis ett treff for lite til finale. Arne fikk også med seg minnenedajen og beger i Stangskytingen.

I kl. 2 Ble Tone Ytterhaug vår beste med 21/3 og 142. plass. Det ble også minnemedalje på Tone etter 56 og 19. plass. Vår andre deltager Trond Landrø skjøt 54, som holder til medalje. Trond bruker å få med seg begre fra hurtigskytingene og nå ble det beger i begge skytingene. Best gikk det i Stangskytingen hvor det ble 15 treff og 17. plass.

%d bloggere liker dette: