Viken II felt 2013

Stein Heggen nr. 5 på grovfelten og nr. 2 i V55. Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 8.

Viken II ble arrangert i Rakkestad av Østfold skyttersamlag. Det var kort og godt et meget godt arrangement. Alt gikk ettertidstabellen og smertefritt ellers. Dette kan trygt utropes til å være blant de beste Viken II arrangementene. Værmessig var det tildels en kraftig vind som satte preg på resultatene. De gjorde også noe “unormalt” i finalen da de trakk figurene ned på avstand: kne på C25 på ca. 190m og ligg på 1/4V på ca. 340m, men de trakk også ned skytetidene til hhv 45s og 35 s.og med nevnte vind var det bare vinneren Kristina Olsen fra Rælingen som skjøt 12 treff. Så det går fint an å gjøre noe slikt også.

Resultater

På grovfelten skjøt Kurt Eirik Bekkevold i første lag og satte standarden med å skyte 30 treff. I lag 8 skjøt de fleste av våre og det var den tidligere mesteren Stein Heggen som skjøt best med 29 treff. Ellers ble det 1-2 treff for lite for finalegrensen viste seg å gå på 28 treff. Imidlertid kvalifiserte Arne Grøtting seg til V55 finalen med 27 treff. Samme antall treff hadde Sverre Brovoll og Henrik Oppen. På 26 treff kom Lars Bugge og Nils Thomas Valand. Tore Johansen skjøt i nest siste lag og kom seg med til finalen med 28 treff. Ellers ble det gode 25 treff og 5. plass i kl 3. på Anne-Lise Holstad.

I finalen skjøt Arne og Tore i de første lagene og de lyktes ikke. Stein var i det nest siste laget med de som hadde 29 treff.Han skjøt en god finale på 11/3, det samme gjorde Odd Petter Nythe, Frogn og Drøbak og det ble omskyting om V55 tittelen.Der måtte Stein gi tapt. 40/3 holdt til en god 5. plass i mesterskapet. Kurt skjøt naturlig nok i siste lag med de 6 som hadde30. Det var ikke spesielt mye god skyting i det laget og Kurt klarte seg greit med 10/2. Det ga 40/2 og 8. plass. Både Steinog Kurt tok stjerne.

På finfelten hadde vi med 5 juniorer og våre faste veteraner. Juniorene viste god laginnsats. Guro Hollund fylte med 30/18,Bjørn Tore Monsrud og Anders Madsen skjøt begge 29. Alle tre kom til finale. Jonas Johansen var rett bak finalegrensen med28 treff og Johanne Berg viste stor framgang og i sitt andre feltstevne ble 23 treff. I finalen skjøt Guro feilfrie 6/6 påkne, men liggserien satt ikke helt og det ble 5/3. Anders fikk god klaff og skjøt 12/9 og dermed ble det delt 6. plass påde to. Bjørn Tore lyktes ikke helt og skjøt 9/5. Som sagt en flott laginnsats.

I V73 var Oddbjørn en av fire med 30 treff, mens Øivins Mørk var en av tre med 29 treff. I finalen snudde de om da Øivindskjøt flotte 12/7 og Oddbjørn 10/4. Det endte med at Øivind kom på pallen med 3. plass og Oddbjørn ble nr. 5. I V65 skjøtNils Hovde 28/14 og ble nr. 13.

I lagskytingene ble begge våre lag godt plassert. Ungdommene ble nr. 3 med 88/58 og med på laget var Guro, Bjørn Tore og Anders.Grovfeltlaget ble nr. 2 med 111 treff, 5 treff bak Nordstrand. Med på laget var Kurt, Tore, Sverre og Lars.

I samlagsskytingene var Oslo suverene på grovfelten og vant med 18 treff. Kurt, Tore, Sverre og Lars og Eirik Kristiansen var med på 10-manns laget. Veteranlaget ble nr. 2 og de tapte seieren på rangering. Laget ble utgjort av Stein, Øivind og Oddbjørn. Ungdomslaget ble nr. 3, med på 6-manns laget var våre fire juniorer: Guro, Bjørn Tore, Anders og Jonas.

%d bloggere liker dette: