Feltmesterskap 2008-2014

SM felt 2013

Meget god skyting i samlagsstevnet. Sverre Brovoll vant grovfelten. Stein Heggen vant V55. Fire mestre på finfelten i JennyAardalen (ER), Anders Madsen (J), Nils Hovde (V65) og Oddbjørn Nyhagen (V73). Klasseseier til Anne-Lise Holstad i kl. 3.

Trøgstad var arrangør av samlagsstevnet for Follo og Oslo. Felles opplegg, men separat kåring av mestre og premiering.

Grovfelten ble en kamp mellom oss og Nordstrand. Vi var på hælene innledningsvis, det var bare Sverre Brovoll som vi kan sipresterte i ett opplegg som ikke var så altfor vanskelig. Han vant til gjengjeld 30-skudden med 30/15, en innertier foranTobias Lillekvelland, Nordstrand. Så fulgte ytterligere tre Nordstrand skyttere på 29 treff, før Kurt Eirik Bekkevold og SteinHeggen med sine 28 treff. Finalegrensen gikk på 27 treff og vi fikk da med Nils Thomas Valand, Lars Bugge og Henrik Oppen.

Sverre fortsatte den gode skytingen i finalen med 11/6 og han forsvarte ledelsen og ble samlagsmester. Kurt var 1 av 2 somskjøt 12 treff, men dessverre misset han pallen med 2 innertreff. Nils Thomas skjøt også en god finale med 11 treff og avansertetil 7.plass. For resten ble det ikke den helt store finalen, men siden Stein var eneste V55 skytter i finalen, holdt hans8 treff helt greit til seier. Eller på grovfelten skjøt Anne-Lise Holstad 25/14 og vant kl. 3. Hun hadde los på finale, menen uheldig 2/0 serie på kne satte en stopper for det.

På finfelten var Jenny Aardalen vår eneste deltager i ER og hunvant suverent. Meget gode 30/20 ble fulgt opp av 11/3 i finalen.Våre juniorer presterte også meget godt. På 30-skudden hadde de følgende rekke Anders Madsen 30/21, Guro Hollund 30/18, BjørnTore Monsrud 29/16 og Jonas Johansen 27/17. I tillegg Johanne Berg sitt aller første feltstevne og konkurranse utenom laget.Det ble 10/0, så hun var kanskje ikke helt innskutt. Finalen ble en duell mellom Anders og Guro og det var Anders som vantmed 12/10 mot Guros 12/8. Jonas knep 3dje medalje etter å ha skutt 12/6. Aldeles flott finaleskyting. Bjørn Tore fikk ikkedreis på den ene serien og det ble 9/6.

I V73 hadde Øivind Mørk taket på Oddbjørn Nyhagen med 30/17 mot 29/21. I finalen snudde Oddbjørn stillingen med å skyte 11/5mot Øivinds 10/3.

I V65 skjøt Nils Hovde første serie i feil skive. Han fullførte med 23/9. Konkurransen var ikke den hardeste denne gang, såmed 10/5 i finalen ble det seier.

Resultater

%d