Landsskytterstevnet fredag 2. aug

Oddbjørn Nyhagen skjøt fullt på finfelten og er klar for finale i V73.

Link til LS-2013

De første av våre skyttere har skutt de første øvelsene og det var V73 og kl. 3 skytterne som var ute i felten.

Dagens mann ble utvilsomt Oddbjørn Nyhagen som skjøt fullt i V73 og er dermed klar for finalen. Han var en av 33 med 30 treffog med 19 innertreff ble han rangert til 17. plass. Som kjent i finalen, så strykes innertreffene, men med 33 med 30 treffså blir det et tøft oppgjør. Finalen går på fredag, så Oddbjørn må vente en uke på finalen. På våre to andre deltagere i klassenble det 28 treff på Øivind Mørk og han endte to plasser bak siste beger. Magne Landrø skyter kun LS og henger imponerendegodt med, han skjøt 27 treff. I minneskytingen skjøt både Øivind og Oddbjørn 56, Øivind ble best rangert til 52. plass, mensOddbjørn ble nr. 57. Begge fikk medalje. Magne skjøt 44.

I kl. 3 er ikke de offisielle resultatene med begeroversikt klar, men det synes klart at det ble beger på Trond Landrø som er på 136. plass med 25/4. På våre andre to deltagere ble det 21 treff på Aslak Hollund og 20 treff på Vegard Ånneland. I minneskytingen ble det 52 både på Vegard og Aslak, begge havnet utenom medaljeplass. På Trond ble det 48. Det gikk betraktelig bedre i Stangskytingen. Aslak slo til med 18 treff og er uoffisielt på 18. plass, begeret er i hvertfall sikret. Vegard ligge rogså inne på begerplass med 15 treff. Trond ligger akkurat inne på begerlisten, så hvis det ikke skjer noen endringer med resultatlisten å holder hans 14 treff også til beger. I felthurtigskyting fikk kun Trond tellende tid av våre, med tiden 13,25 er han på en uoffisiell 51. plass. Begeret er uansett sikret.

%d bloggere liker dette: