Samlagsstevne felt 2014

Odin Skagmo (R), Nils Hovde (V65), Oddbjørn Nyhagen (V73) og Stein Heggen (V55) ble samlagsmestre. Sondre Ravnanger (ER),Jenny Aardalen (J) og Jonas Johansen (J) tok ungdomsmedaljer. På bildet ses Odin foran og bak fra venstre er Jenny, Nils,Sondre og Oddbjørn.

Som kjent så arrangeres samlagsstevnet sammen med Follos. Kun 35 skyttere gjennomførte stevnet, noe av årsaken kan tilskrivesværet. Været har ikke vært på feltskytternes side så langt i sesongen og da var det vel typisk at det plutselig skulle kommemengder med snø etter en lang periode med gråvær og regn. Det snødde så mye at de siste grovfeltlagene ikke fikk gjennomførtskytingen og det var ikke mulig å skyte finale. Samlagsstyret besluttet at 30-skudden likevel skulle være tellende. Det vardelte meninger om det var en god beslutning eller ikke. Uansett så skjøt våre ikke spesielt bra på 30-skudden og Stein Heggenble vår beste på 5. plass med 28/19. Det holdt til seier i V55. Tre til av våre hadde 28 treff og fulgte på de neste plassene.Det var Lars Bugge, Sverre Brovoll og Eirik Kristiansen.

Været ga ikke de samme konsekvensene for finfelten og de fikk fullført både innledende runde og finale. Dagens overraskelseinnledningsvis var Sondre Ravnanger som skjøt fullt i ER med 30/14. Sondre begynte å skyte i høst og klubbmesterskapet dagenfør var eneste felterfaring før dette SM. I finalen ble det 7 treff og han var kun noen få innertreff fra seieren. Vi fikken mester i ungdomsklassene. Det var Odin Skagmo som vant R etter å ha skutt 22/0. I J fikk vi de to ungdomsmedaljene. JennyAardalen ble nr. 2 og Jonas Johansen nr. 3. Når det gjelder veteranklassene så viste det seg at eldstemann på finfelten varden som skjøt best av alle. Oddbjørn Nyhagen var den eneste på finfelten som skjøt 42 treff og vant da V73. I V65 ble detseier til Nils Hovde.

Resultater

%d bloggere liker dette: