Nils Thomas Valand er uttatt til Nordisk mesterskap

Vi gratulerer Nils Thomas Valand med uttaket til Nordisk mesterskap!!

Nominasjonsfristen var mandag 7. august og uttaket forelå allerede tirsdag 8. august. (Med en beklagelig feil, så ble ikkeartikkelen linket opp til forsiden i det den ble publisert. Derav fremstår dette uheldigvis som en noe sen nyhet)

Meget gledelig så var Nils Thomas blant de uttatte. Det kom ikke som noen stor overraskelse, men det er mange gode skytteresom er aktuelle. Nils Thomas har hatt en meget sterk feltsesong, spesielt har han utmerket seg i mesterskapene. Når han itillegg hadde mange gode baneresultater med 349p i Sauland som det beste, så anså vi han som en klar kandidat.

Stein Heggen deltok fire ganger i Nordisk mesterskap med siste representasjon i 1990. Siden har vi ikke hatt noen deltagere,så det var kanskje på tide. (Vi ikke glemt at Magnus Bjerke har deltatt to ganger, men det var som ungdom i Nordisk ungdomsmesterskap).

Mesterskapet vil foregå i Vingsted i Danmark 31. aug – 3. sept. Nytt av året er at det er en felles 3-dagers samling i forkantfor alle lands skyttere. Tidligere har Norge pleid å ha en egen samling.

Uttaket

%d bloggere liker dette: