Åpne feltstevner 2018

Blakerfelten

Andreplass i lagskytingen.

Blaker presenterte en fin feltløype med fem ukjente hold. På innledende skyting var holdende stort sett godt under maks og utfordringen var å skru siktet lavt nok. Finalen var to langhold som stod godt over maks, og med en vind som var vanskelig å lese ble det en utfordrende skyting. Vi hang bra med etter 30-skudden hvor Lars Bugge skjøt 30 mens Eirik Kristiansen og Sverre Brovoll skjøt 29. Laget vårt bestod av Lars, Sverre og Nils Thomas Valand. Nils Thomas fikk 28 og med 87 treff endte vi ett treff bak Nannestad.

Finalen gikk ikke like bra. Sverre gjorde det best med 8 treff og endte på 37 treff, selv med et så beskjedent resultat holdt det til 9. plass totalt. Eirik og Lars endte på 35 treff og plasserte seg på henholdsvis 24. og 26. plass.

Resultater og opplegg

%d