Feltstevner uke 5-7

Nils Thomas skjøt fullt på Lygnafeltens grovfelt. Sverre Brovoll har skutt fullt i Imenes. OPPDATERT: Nils Thomas kom på pallen i to stevner i Telecupen.

Uke 7

Fem av våre tok turen til Lygnafelten til Tingelstad. Alle deltok på grovfelten. Stevnet ble preget av tåke. Først kom det forsinket i gang, så ble det et lite opphold underveis, før stevnet etterhvert måtte avbrytes. Arrangørene fikk i gjennom 7 lag, så det ble et tellende stevne. Alle våre skjøt i lag 3 og fikk dermed skutt. Laginnsatsen var god. I kl. 3-5 endte Nils Thomas Valand på 30 treff, Sverre Brovoll og Tore Johansen på 29 treff og Eirik Kristiansen på 27 treff. Det ga plasseringene 4., 10., 11. og 14. Nils Thomas var kun ett innertreff fra pallen, med sine 18 innertreff. I V55 skjøt Stein Heggen 28 treff, med hele 21 innertreff. Det ga 3. plass, ett treff fra seieren. Opplegget var bra til å foregå inne på baneområdet. Det lengste holdet var opp i mot 500m. Ellers skjedde det litt spesielle at alle bommene til våre skyttere kom på samme figur. Det var et knehold på 13/40V på 200m.

Resultater: Tingelstad

OPPDATERT:
Nils Thomas Valand og Sverre Brovoll tok også turen til to stevner i Telemark. Nils Thomas gjorde det meget bra med to medaljeplasseringer på grovfelten. I Lunde var han en av tre som skjøt fullt med 30 treff. Med 16 innertreff ble Nils Thomas rangert til 2. plass. Vinneren hadde 20 innertreff. I Kilebygda og Bolvik tapte Nils Thomas ett treff, men klarte 3. plassen med å være best rangert av de med 29 treff. Nærmere bestemt skjøt han 29/22. Sverre skjøt 28 treff i begge stevnene. I Lunde ble han rangert til 10. plass med 10 innertreff. I Kilebygda og Bolvik ble det 13. plass med 16 innertreff.

Resultater: Kilebygda og Bolvik   Lunde

Uke 6

Sverre Brovoll var på Sørlandet og fikk med seg to stevner. I Imenes ble det fullt med 30 treff på grovfelten. Med 15 innertreff ble Sverre ble rangert til 4. plass av de fem med 30 treff. Det var to innertreff opp til pallen. I Rise og Løddesøl ble det 27/16 og 27. plass.

Resultater: Imenes Rise og Løddestøl

Uke 5

Vi oppdaget at vi tidligere ikke fikk med oss to finfeltstevner i uke 5.

Øivind Mørk skjøt finfeltstevnet til Rakkestad og der ble han nr. 8 i V73 med 28/16. Vårt nye medlem Simen Havik Samdal, som nylig var deltager på skyteskolen, deltok i kl. NU i finfeltstevnet til Gjerdrum. Det ble 10/2 i feltdebuten.

Resultater: Rakkestad Gjerdrum

%d bloggere liker dette: