Feltmesterskap 2018

Viken II felt 2018

Et meget godt mesterskap for oss! Lars Bugge ble nr. 2 på grovfelten. Nils Thomas Valand og Stein Heggen tok stjerne. Bjarne Muri tok medalje. Lagskytingen ble vunnet på grovfelten. Tobias Mortensen Torbal og Inga Kvam skjøt fullt i kl. J. Tobias tok Ungdomsmedalje. Amalie Mortensen Torbal var i kl. R – finalen.

Viken II ble arrangert av Østfold i Ørje. Det var et godt og effektivt arrangemant, spesielt var resultatservicen og informasjonen om finalene av høy klasse.

Resultater

Vi hadde med 19 skyttere fordelt med 9 på grovfelten og 10 på finfelten.

Fem av skytterne på grovfelten skjøt seg til finalen. Lars Bugge, Bjarne Muri og Nils Thomas Valand med 30 treff og Stein Heggen og Sverre Brovoll med 28 treff. Det var 11 skyttere med 30 treff. Av resultatene så ser det ut som finalen ikke var spesielt vanskelig, siden 10 av 26 skyttere skjøt 12 treff. Lars og Nils Thomas var blant de med 12 treff. Lars tok en flott 2. plass med åtte innertreff. Nils Thomas ble nr. 5 med seks innertreff. Lars var kun ett innertreff etter vinneren Tobias Lillekvelland (Nordstrand). Stein skjøt også 12 treff og avanserte frem til 11. plass. En plassering han delte med Bjarne som skjøt 10/6. For Bjarne betød det medalje, mens Lars, Nils Thomas og Stein tok stjerne. Sverre skjøt 7/4 og ble nr. 24.

Denne flotte skytingen resulterte også i serier i lagskytingen. Deltagerne på laget var Lars, Nils Thomas, Stein og Sverre.

Det var også meget gode resultater på finfelten. Både Tobias Mortensen Torbal og Inga Kvam skjøt seg til finalen i kl. J med 30 treff. Begge skjøt også meget godt i finalen med 12 treff. Tobias hadde seks innertreff fikk Ungdomsmedalje for en delt 4. plass. Inga var ikke like heldig med treffbildene og fikk fire innertreff og endte utenfor medaljegrensen på en 7. plass. Men det er uansett flott innsats av begge. Ellers skjøt både Sebastian Sveum Hopmoen og Odin Skagmo 23 treff i kl. J.

I kl. R skjøt Amalie Mortensen Torbal seg til finalen med 24 treff og 4. plass. I finalen ble det 7/3, et resultat Amalie neppe er helt fornøyd med. Det var endel vind og krevende med cal. 22, så man må ha litt flaks for å lykkes helt. Vetle Skagmo skjøt 18 treff og ble nr. 13 på 30-skudden.

I kl. ER var Jonas Ingebo ett treff fra finalen med 28/12. Det ga 23. plass. Hans Robert Gaarder skjøt 26 treff og Simen Sanne 14 treff. Øivind Mørk var vår eneste representant i V73. Han ble nr. 13 med 26 treff.

Ut fra dette kan vi kun trekke en konklusjon. Dette var et meget godt mesterskap for oss!!

%d