LS – felthurtigskyting

Det ble åtte begre. Endre Hagelund ble vår raskeste med 9,02 sek.

LS – resultater

Den nybakte vinneren av Frendecup, Kurt Eirik Bekkevold var den vi fulgte med størst interesse. Han er den av våre som har tempoet godt inne for å få finale. Det er små marginer og denne gangen lyktes han ikke. Vår beste ble dermed Endre Hagelund, som viste at man kan være hurtog selv om man satser hart luft og har VM i sikte. Endre skjøt 9,02 og ble nr. 24 i kl. 5. Bjarne Muri kom også under 10 sek i kl. 5, med 9,41 og 35. plass.

Vår nest raskeste var imidlertid Vegard Ånneland som skjøt 9,33 i kl. 3 og ble nr. 13 i klassen. Vegard tar stadig med seg begre i hurtigskytingene og har utvilsomt talent for dette. Med trening så…

I kl. 4 ble det beger på Joakim Mortensen og Henrik Oppen. Vi har også noen kvikke veteraner. Hans O Kveli og Arne Grøtting tok beger i V55. Spesiel imponerte Hans O, som er meget langt over aldersgresnen for V55. Øivind Mørk sikkert en av dem som synes det er greit at V73 har utgangsstilling stående som de andre klassene. Han er alltid med og det ble beger.

%d bloggere liker dette: