ØM grovfelt

Lars Bugge ble nr. 7 og Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 9. Oslo ble nr. 2 i samlagsskytingen.

Østfold var årets arrangør. De hadde laget et utfordrende opplegg med utgangspunkt i banen til Rakkestad. Når værmeldingen holdt det den lovte med kraftig vind og regn, så gikk opplegget over til å bli meget krevende og utrivelig for skytterne. Det illustreres best med at vinneren skjøt kun 31 treff.

Oslos tropp besto av Gunstein Lauvrak fra Nordstrand og syv Østre-skytterne. Gunstein tok en flott 2. plass, slått av vinneren på rangering. Lars Bugge ble nr. 7 med 29/8. Kurt Eirik Bekkevold ble nr. 9 med 29/6. Videre plasseringer ble slik: 19. Sverre Brovoll 27/6, 43. Eirik Kristiansen 22/2, 48. Nils Thomas Valand 20/6, 72. Tore Johansen 17/4 og 99. Henrik Oppen 11/1.

I samlagsskytingen var Oslo igjen i tetkampen, men måtte se seg slått av Akershus med ett treff.

Resultater

PS: ØM finfelt ble arrangert dagen før hos Tangen. Oslo stilte ikke med deltagere.

%d bloggere liker dette: