Feltmesterskap 2008-2014

SM felt 2009

Et meget godt mesterskap for oss i snøværet på Løvenskioldbanen. Eirik Kristiansen (bildet t.v) ble grovfeltmester, Kurt Eirik Bekkevold (bildet t.h) ble nr. 3, ellers klasseseier i V55, kl. 4. og kl. 3. Lagskytingen ble også vunnet. På finfelten vant vi alle ungdomsklassene. Jens-Kristian Larsen (J) med beste resultat på 42/10.

SM felt ble arrangert på Løvenskioldbanen 8. mars. På grunn av mye snø lå det endelig til rette for hold godt over 300m, og da måtte det sne så mye at holdet måtte flyttes frem. Likevel var opplegget så godt som det kan bli gitt de begrensete mulighetene. Sneværet gjorde kanskje sitt til at det var tynn deltagelse i noen klasser.

Grovfelt:
Eirik Kristiansen og Tobias Lillekvelland, Nordstrand var de to eneste som skjøt 30. I det 10-manns store finalefeltet var ytterligere 5 fra Østre, Kurt Eirik Bekkevold og Sverre Brovoll med 29, Stian Eliassen med 28, Anne-Lise H. Holstad med 27 og Arne Grøtting med 26.
I finalen imponerte Eirik med 12/10 og ble den eneste med 42 treff. Tobias tok 2. plass, rangert foran Kurt-Eirik som med 12/5 sikret seg 3. plass med 1 treffs margin. Ellers på grovfelten ble det klassemedalje til Roy Yttri (kl.4), Anne-Lise (kl.3) og Arne (V55).

Finfelt:
Jens-Kristian Larsen skjøt seg inn med klubbmesterskap i går og det var eneste feltskyting på han før SM. Han var imponerende suveren med 30/28 innledende og med 12/10 i finalen. På andre plass kom Fredrick Bjerke. I ER vant en febdersyk Magnus Bjerke klart. Lagkamerat Christian Y. Sæther var nærmest før finalen, men han skjøt ulykksalig alle finaleskuddene i feil skive. Guro Hollund var en av to i R-klassen og endte opp som klar vinner. Totalt 4 deltagere i V65/V73 og Oddbjørn Nyhagen ble nr. 2.