LS 2013

LS lørdag og søndag

Arne Grøtting med toppresultat i V55 og klar for finale. Øivind Mørk nr. 2 i felthurtigskytingen for V73. Flott innsats iStangskytingen av våre V73 skyttere med Oddbjørn Nyhagen i spissen på 4. plass, også god skyting av Eirik Ahdell i kl. 4. Laget til samlagsskytingen for kl. 3-5 er tatt ut og det blir de samme som tok 2. plassen i fjor, det betyr at tre Østre skyttereer med på laget.

Link til LS-2013

Lørdagen ble som kjent dramatisk med avbryting av skyting og evakuering av stadion på grunn av et forrykende uvær. Flere lagble utsatt for uværet før skytingen ble stoppet og det gikk hardt utover resultatene for flere.

Baneskyting
På lørdag skulle kl. 2 og V65 skyte bane. Begge klassene fikk ikke å fullført alle lagene, men i V65 skjøt Nils Hovde føruværet satte inn og han fikk et tellende resultat. Det ble på moderate 239. De gjenstående lagene skytes på onsdag, men 239vil nok ikke holde til noe beger. Kl. 2 ble flyttet til søndag og vi hadde med to skyttere. Knut Hollund skjøt 231 og varirritert på et par kneskudd, f.eks hadde han 46 på kneserien med en 6er. Fredrik Holtmoen som omtrent ikke skutt på noen årnå pga studier har i skrivende stund ikke startet på sin skyting.

På søndag skjøt ER og vi hadde med Jenny Aardalen. Hun har skutt meget godt i år og hadde høye ambisjoner. Selv om det bleet flott resultat på 249, så var hun fryktelig skuffet da hun kom av standplass. Det er så tøft i ER at det er mulig finalegrensengår på 250, men vi får håpe at de med 249 også kommer med.

V55 skjøt også på søndag og vårt store håp Arne Grøtting slo til. Han sa selv at det var hardt, men han dro i land meget gode246. Han er av syv med 246, som følger lederen som har 247. Fem skyttere har 245, så finalen på torsdag formiddag blir megetspennende.

Feltskyting
På lørdag skulle J og kl. 4 gjennomføre feltskytingen. De fikk heller ikke fullført alle lagene. I kl. 4 fikk imidlertid EirikAhdell og Kjetil Jansen skutt. På Eirik ble det 25 treff og Kjetil skjøt 24 treff. Resten av lagene fullfører på mandag, mender er tvilsomt om det blir beger på Eirik og Kjetil. I J fikk Guro Hollund fullført sin skyting, hun skjøt godt, men fikket par skjeve 4/1 serier og da ble det 26/17, som sikkert ikke gir noe beger. Resten av lagene skyter onsdag.

Minneskytingen ga heller ikke de store resultatene, Eirik skjøt 54, Kjetil 46 og Guro 53.

Da gikk det betraktelig bedre i Stangskytingen, der skjøt Eirik meget gode 21 treff og er forløpig nr. 4 i kl. 4. Kjetil stoover hurtigskytingene. V73, V65 og J gjennomførte også Stang- og felthurtigskytingen på søndag. I V73 fikk faktisk alle våretre beger. Best av de ble Oddbjørn Nyhagen som ble nr. 4 med 12 treff etter 6+6. Øivind Mørk skjøt også 12 treff, men med7+5 ble det 10. plass. Magne Landrø var treffet bak med 6+5 og ble nr. 22. I V65 ble det 11 treff på Nils Hovde og han endtetatt bak beger grensen. Guro skjøt flott på første hold med 9 treff, men det ble bare 2 treff på langholdet og ikke noe beger.

I felthurtigskytingen slo Øivind til med tiden 13,43 og med det ble han nr. 2 i V73 og han ble også belønnet med gavepremie.For de andre av våre som skjøt felthurtogskytingen ble det 16,66 på Eirik, mens Magne og Guro ikke fikk ned alle blinkene.

Ellers er laget til samlagsskytingen for kl. 3-5 tatt ut og det blir samme lag som tok 2. plass i fjor. De skyter også i sammerekkefølge. Det betyr at Nils Thomas Valand åpner, Lars Bugge har 2. etappe, Tobias Lillekvelland (Nordstrand) 3. etappe og Jens-Kristian Larsen er ankermann.

%d