LS 2013

LS mandag

Fantastisk skyting av Guro Hollund som skjøt 250 i J og er klar for finale. Også flott skyting av Eirik Ahdell som holder3. plassen på “Kongelaget” etter tirsdagen. Oslo ungdommene ble nr. 2 i samlagsskytingen. Jenny Aardalen, Lars Østerud (Nordstrand), Anders Madsen og Guro Hollund stobak Oslos beste prestasjon gjennom tidene i samlagsskytingen for ungdom. Øivind Mørk skjøt 250 i V73 og er klar for finale.Vegard Ånneland med topp-10 plassering i kl. 3. Bjarne Muri liggar an til Stangfinale. Rune Landrø ble nr. 8 i Stangskytingeni kl. 4. Fantastisk skyting av Guro Hollund som skjøt 250 i J og er klar for finale. Også flott skyting av Eirik Ahdell som holder3. plassen på “Kongelaget” etter tirsdagen.

Link til LS-2013

Dagens desiderte høydepunkt ble samlagsskytingen for ungdom. Oslo har ikke den store bredden for tiden, men med fire skyttere i toppslag endte det med 2. plass. Oslo var med i teten hele veien, Jenny Aardalen åpnet med 100 med 8 innertiere, Lars Østerud fra Nordstrand fulgte opp med 100 med 9 innertiere og Oslo var i delt ledelse for juniorene skulle skyte. Anders Madsen på3. etappe skjøt glimrende på kne med 5 innertiere og en yttertier, så satte han nervene på prøve for de som så på. Han tok seg god tid før ligg og fikk så høye tiere, men alle skuddene holdt seg i tieren og Oslo var så ett av tre lag med 300. Guro Hollund var betrodd den tøffe ankeretappen, noe hun taklet glimrende. Det ble en nier på 5te kneskudd, men med resten i tieren holdt det til 2. plass på rangering. Vinneren, Follo hadde forøvrig 400. Dette er tidenes beste prestasjon i denne sanlagsskytingen, Oslo har vært på pallen en gang før da det ble 3. plass i Evje. Vi sender de hjerteligste gratulasjoner til laget!!!!.

V73 har skutt baneskytingen og der slo Øivind Mørk virkelig til med 250. Han er 1 av 8 med denne poengsummen og er selvfølgeligklar for finale onsdag morgen. For Oddbjørn Nyhagen ble det kanskje noe under pari med 245. Magne Landrø skjøt 236.

Kl. 3 skjøt også banen og her fikk vi en ny topplassering. Dette med Vegard Ånnelands 236 og 9. plass. Beger ble det ogsåpå Aslak Hollund og Jørgen Elstad, begge hadde 230.

I felten skjøt kl. 5 sine øvelser og vår beste ble Lars Bugge som med 30/10 ble nr. 22 og han er 1 av 23 med 30 i kl. 5. HelgeNorberg skjøt 29 treff og kan også belage seg på finale. Hvis grensen blir på 28 treff blir det finale også på Kurt EirikBekkevold og Tore Johansen. Ellers har kl. 4 fått igjennom de lagene som måtte flyttes og både Anne Grimstad og Rune Landrøskjøt 20/6. V65 har skutt finfelt og Nils Hovde skjøt 28/16 og ble nr. 153.

Vi rekker ikke å oppdatere resultatene fra Stang- og felthurtigskytingen, men vi får selvsagt med oss at Bjarne Muri skjøt24 treff i Stangskytingen og ligger foreløpig på en delt 6. plass når en ser alle klassene sammen, som kjent er det de 16beste som går til finalen og da har Bjarne gode sjanser. Nils Thomas Valand skjøt 22 treff og ble nr. 12 i kl. 5. Ellers bledet beger på Sverre Brovoll (21), Kurt Eirik Bekkevold (20) og Lars Bugge (18). I kl. 4 skjøt Rune Landrø 22 treff og fikken flott 8. plass. Eirik Ahdell ble nr. 11 med sine 21 treff fra lørdag.

I felthurtigskytingen ble Kurt vår beste med 10,14 og 16. plass i kl 5, men det var neppe noe trøst siden finale var målet.Sverre og Bjarne tok også beger.

I minneskytingen ble det medalje til Rune Landrø i kl. 4 med 56. I kl. 5 ble det medalje til Nils Thomas Valand (58), FredrickBjerke (58), Lars Bugge (57), Tore Johansen (57) og Sverre Brovoll (57).

Alt i alt en god dag med mange flotte prestasjoner.

%d