LS tirsdag

Fantastisk skyting av Guro Hollund som skjøt 250 i J og er klar for finale. Også flott skyting av Eirik Ahdell som holder3. plassen på “Kongelaget” etter tirsdagen.

Link til LS-2013

Trøbbel med nettilgang gjør at vi kommer med en litt sen rapport fra tirsdagens skyting.

J og kl. 4 var i sving på banen under vanskelig forhold på grunn av vekslende og sterk vind. Det vises tydelig av resultatlistene.Kun tre i kl. J klarte å skyte 250 og an av dem var Guro Hollund!!. I går hadde Guro ankeretappen da Oslo vant sølv i samlagsskytingen og nå klarte hun å toppe den innsatsen. At Guro er god for 250 viste vi, men da Guro skjøt hadde ingen i J klart 250 og detble en smule dramatisk. I kneserien var det 5 tiere i skive hvorav 4 var innertiere, men det var også en 6’er og noen andredårlige skudd. Med mer enn 6 skudd i skiva måtte Guro skyte om. Med hele laget ventende imponerte Guro flere enn Østregjengenda hun i omskytingen presterte 50 med tre innertiere. Med fullførelsen i samme stil så er det bare å si at dette er noe avdet råeste vi har sett av en Østre skytter!!! Det er forøvrig kun 5 skyttere på 249, det understreker at det var vanskeligeforhold. Det blir en spennende finale på torsdag. Vår andre i J, Anders Madsen følte seg klar for oppgaven, men i den varierendevinden ble det poengtap over hele linje med skudd både på venstre og høyre side av tieren. Det ble 244, men han fikk i hvertfallbeger.

De vanskelige forholdene sees også i resultatlisten for kl. 4. Men en som ikke lot seg affisere for mye av det var Eirik Ahdell.Han fant ut at det beste var å konsentrere seg om skytingen og han la i vei og skjøt 49 på alle de tre første seriene. Hanfulgte flott opp på grunnlaget med 96 (ett tap på stå, to på kne og ett på ligg). Dermed ble det 243 og det holdt til en glimrende3. plass i kl. 4 og han er også på 3. plass på det foreløpige Kongelaget. Kongelags plass blir det ikke, men han er helt sikkertklar for finalen på torsdag.

På banen ble det også skutt samlagsskyting for kl. 3-5. Oslo hadde samme lag som i fjor og Nils Thomas Valand åpnet godt med98 og holdt Oslo i teten, ett poeng bak tre samlag med 99. Men resten av laget hadde ikke helt dagen. Lars Bugge skjøt 94på andre etappe, Tobias Lillekvelland (Nordstrand) skjøt 95 på treedje etappe og da Jens-Kristian Larsen også skjøt 95 avslutningsvisble det 382 og 16. plass.

I felten var klart for ER og kl. 2. Jenny Aardalen hadde finale i sikte i ER med å ha fullt på de fire siste holdene. Påsiste hold kom det en utdrager hvor det var mye hvit, så Jenny ble ikke overrasket da det ble anvist 5 treff. Men 29 treffer flott innsats, nå er det så tøft i klassen at det ikke blir noen finale, men hun fikk med seg ett beger.

De vanskelige vindforholdene gjorde det krevende for kl. 2 i grovfelten. f.esk kunne Fredrik Holtmoen si at på siste kneholdså blåste skytterlua av hodet, det ble da også 0 treff på holdet. Fredrik endte med 15 treff og Knut Hollund hadde 14.

I minneskytingen ble det medalje både på Jenny (58p) og Fredrik (53p). Om ikke Knut fikk det helt til i grovfelten og minneskytingen så ble betraktelig bedre i Stangskytingen. Der ble han nr. 69 med 13 treff og kan ta med seg ett beger. I felthurtigskytngen endte både Knut og Fredrik uten tid.

%d bloggere liker dette: